Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
2192
Без категорії
2192

У Нікополі буде “Пюре” на місці “Мере”

У Нікополі буде "Пюре"

У Нікополі буде «Пюре» на місці “Мере”. Відповідна реклама вже з’явилася в місті, повідомляє Nikopolnews. На білборді зазначено, що магазин буде знаходитись за тією ж адресою, де раніше знаходився супермаркет «Мере» – вулиця Патріотів 175-а (район колишнього м’ясокомбінату).

Нагадаємо, супермаркет російської торгової мережі «Мере» відкрився у Нікополі минулого літа, але не пропрацював і півроку. Восени магазин безслідно зник ще до того, як рішенням РНБО на нього наклали санкції.

І ось тепер у нас буде «Пюре» замість «Мере».

У Нікополі буде "Пюре" на місці "Мере"

У Нікополі буде “Пюре” на місці “Мере”

Що таке “Пюре” і з чим його “їдять”?

Як з’ясував Nikopolnews, належить бренд з такою назвою одній з найбільших мультиформатних компаній України «Таврія В».

Заснована компанія у 1992 році в Одесі. Керує торговими об’єктами в 6 регіонах України. У портфелі компанії також мережа кафе швидкого харчування, ресторани VIP класу, цехи з виробництва м’ясних, рибних напівфабрикатів, кондитерські, кулінарні цехи, пекарні, пивоварня, швейне виробництво, будівництво і девелопмент, великий логістичний центр, інтернет-магазин tavriav.ua галерея luxury бутиків.

Компанія розвиває кілька форматів торгових об’єктів: мережа супермаркетів «Таврія В», супермаркети преміум-класу «КОСМОС», магазини косметики, побутової хімії, товарів для мам і малюків, товарів для дому «БЛИСК&ВІДРО».

Станом на липень 2021 року регіональна мережа включала 110 торгових об’єктів, з яких в Одесі та області розташовано 95, у Миколаєві — 8, Хмельницькому — 5, Херсоні і Києві — по одному. Загальна площа об’єктів — 370,3 тис. кв. м, торгова площа — 163,3 тис. кв. м.

Раніше в ЗМІ повідомляли, що восени 2021 року компанія відкриє три перших торгових об’єкта нового формату — стокові магазини “Пюре”.

Концепція “Пюре” — жорсткий дискаунтер з асортиментом до 1000 товарних позицій і роздрібною ціною на 20-30% дешевше товарів-аналогів у конкурентів.

У Нікополі буде "Пюре" на місці "Мере"

Логістичне забезпечення таких магазинів повинно відбуватися шляхом доставки піддонами на кожен об’єкт.

Перший об’єкт “Пюре” площею 13 тис. кв.м.  відкрився в жовтні в Миколаєві. Асортимент магазину включає як продовольчі, так і непродовольчі групи товарів за найнижчими цінами.

У Нікополі буде "Пюре" на місці "Мере"

“Пюре” в Миколаєві

Також повідомлялося, що розвиток мережі “Пюре буде відбуватися поетапно, в різних містах України, в т. ч. в районних та обласних центрах.

Акції “Варусе” Нікополя з 2 до 19 грудня на продукти

Акції “Варусе” Нікополя до 19 грудня на непродовольчі товари

 

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×