Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1838
1838

У Нікополі через проблеми з пальним можливі зміни у розкладі руху міських автобусів

У Нікополі через проблеми з пальним можливі зміни у розкладі руху міських автобусів

У Нікополі через проблеми з пальним можливі зміни у розкладі руху міських автобусів, повідомляє Nikopolnews, посилаючись на Нікопольську міську раду.

До уваги пасажирів міського транспорту! Наразі на рівні Кабінету Міністрів України поступово залишаються проблемні питання паливного ринку. Тому нестабільність достатніх обсягів пального на АЗС та коливання ціни ще зберігається, – йдеться у повідомленні пресслужби НМР.

За прогнозами міністра інфраструктури України Олександра Кубракова ситуація з дефіцитом пального, яка виникла через цілеспрямовані обстріли росією інфраструктури для виробництва та зберігання пального, можливо стабілізується ближче до осені.

Міською владою та перевізниками Нікополя докладаються зусилля для забезпечення стабільного курсування міських автобусів, в тому числі й пільгових рейсів. До повного вирішення проблеми з наявністю пального, можливі зміни у розкладі руху автобусів.

В разі виникнення питань щодо розкладу руху автобусів, уточнюйте інформацію в диспетчерській службі за тел. 099-74-77-822 (щоденно з 06:00 до 18:00 год.).

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×