Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1280
Без категорії
1280

У Нікополі чоловік обікрав церкву: забрав пожертви парафіян

У Нікополі чоловік обікрав церкву: забрав пожертви парафіян

У Нікополі чоловік обікрав церкву і потрапив на лаву підсудних. Про це Nikopolnews повідомили у Нікопольській окружній прокуратурі.

Нікопольською окружною прокуратурою скеровано до суду кримінальне провадження відносно місцевого жителя, який викрав грошові кошти в церкві.

Так, досудовим розслідуванням встановлено, що місцевий мешканець прийшов до Нікопольської Православної церкви, потрапив всередину приміщення та пішов до кабінету, двері якого були незачинені.  Скориставшись можливістю, чоловік викрав грошові кошти в сумі 12600 грн., які були зібрані завдяки пожертвам прихожан.

В подальшому зловмисник з місця вчинення кримінального правопорушення пішов та розпорядився викраденими грошима на власний розсуд.

Оскільки крадій вчинив корисливий злочин не вперше, його дії кваліфіковані як таємне викрадення чужого майна (крадіжка), вчинена повторно (ч. 2 ст. 185 КК України).

Під час досудового розслідування чоловік свою вину визнав повністю та щиро розкаявся у вчиненому.

Обвинувачення буде підтримувати прокурор Нікопольської окружної прокуратури, а остаточне покарання обвинуваченому винесе Нікопольський міськрайонний суд.

Прийшов додому – а там злодій: у Нікополі чоловік затримав крадія разом з поліцейськими

Стало відомо, як покарали чоловіка, що напав на касира в АТБ у Нікополі

У Нікополі чоловік виліз на стовп і розмахував сокирою – причина виявилася банальною (фото)

Наш Телеграм


To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×