Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
394
394

У Нікополі чоловік виявив у своєму погребі незнайомця

У Нікополі чоловік виявив у своєму погребі незнайомця

У Нікополі чоловік виявив у своєму погребу незнайомця. Він одразу ж викликав наряд поліції. Непроханий гість потрапив на лаву підсудних, йому вже винесли вирок. Про це Nikopolnews повідомляє, посилаючись на Єдиний реєстр судових рішень.

Інцидент стався 23 січня 2022 року, а суд відбувся на початку лютого. Про підсудного відомо, що він – уродженець міста Нікополь, громадянин України, має середню освіту, не одружений, офіційно не працевлаштований і не має нікого на утриманні, раніше не судимий. За місцем проживання характеризується задовільно. На обліку у психіатра і нарколога не перебуває.

У неділю 23 січня, близько 13:50 нікополець опинився біля одного з приватних домоволодінь міста і у нього виникла спокуса проникнути на чужу територію. Чоловік переліз через паркан, а потім, піднявши металеву кришку підвалу, спустився під землю, плануючи здійснити крадіжку. У погребу він просидів близько 20 хвилин – до моменту виявлення власником. «Виганяли» непрошеного гостя з підвалу господар будинку і наряд поліції Нікополя.

У Нікополі чоловік виявив у своєму погребу незнайомця

В Нікополі чоловік виявив у своєму погребі незнайомця: скрін з сайту Єдиного реєстру судових рішень

Свою вину у вчиненні кримінального проступку, передбаченого частиною 1 статті 162 КК України (незаконне проникнення на чужу територію), підсудний визнав повністю.

Суд, оголосивши його своїм рішенням винним, призначив покарання у вигляді мінімального штрафу, передбаченого вказаною статтею. А саме, порушник повинен сплатити 850 гривень.

Фото – ілюстративне з відкритих джерел.

У Нікополі чоловік поцупив у «Варусі» ковбасу і шоколад – його судили

У Нікополі жінка поцупила туалетну воду в «Єві» і потрапила на лаву підсудних

Біля Нікополя виявили нарколабораторію з психотропами на 5 млн (фото, відео)

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×