Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
526
526

У Нікополі чоловік дивом вижив після пострілу в шию – медики врятували його

У Нікополі чоловік дивом вижив після пострілу в шию – медики
Фото: Національна поліція

У Нікополі чоловік дивом вижив після пострілу в шию, внаслідок якого він отримав важке поранення. Якби не оперативна допомога фахівців, все могло б закінчитися трагічно.  Про те, як рятували місцевого мешканця, розповіла медик Марина Авдієнко, передає Nikopolnews.

Останній тиждень березня в роботі екстреної медичної допомоги Нікопольського району виявився досить напруженим. Виїзними бригадами Нікопольської станції надана медична допомога на значній кількості критичних та екстрених викликів, – розповідає Марина Авдієнко.

І наводить один із прикладів.

За словами медика, бригада № 14104 підстанції м. Нікополь КП «ОЦЕМД та МК» ДОР» (керівник бригади – лікар Бучинський Анатолій Ігорович, фельдшер Дзюба Єлизавета Владиславівна, водій Шарий Леонід Іванович) здійснила виїзд на виклик з причини: вогнепальне поранення шиї у чоловіка.

У Нікополі чоловік дивом вижив після пострілу в шию – медики врятували його

Фото: Марина Авдієнко

По приїзду було з’ясовано, що потерпілий отримав травму під час конфлікту із знайомим. Поранення, яке було нанесене травматичною зброєю, виявилося серйозним. Куля, увійшовши через нижню третину шиї під кутом, травмувала не тільки органи шиї, але й грудної клітки.

На місці події та при транспортуванні пацієнту був наданий весь необхідний обсяг медичної допомоги: на рану накладена пов’язка, проведене знеболення, інфузійна терапія. Пацієнт був госпіталізований до місцевої лікарні; а через деякий час бригадою ЕМД транспортований до обласного лікувального закладу.

Щиро бажаємо пацієнту швидкого одужання, а працівникам ЕМД  дякуємо за їх сумлінну працю, – пише Марина Авдієнко

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, посилаючись на поліцію, що Мешканець Нікополя вистрілив чоловікові у шию під час конфлікту

Ще новини Нікополя і району: На Нікопольщині чоловік, працюючи з худобою, серйозно поранив себе ножем

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×