Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
540
540

У Нікополі чоловік заборгував своєму синові 128 тисяч гривень

В Никополе мужчина задолжал

У Нікополі чоловік заборгував своєму малолітньому синові понад 128 тисяч гривень і постав перед судом. Про це Nikopolnews дізнався з Єдиного реєстру судових рішень.

У матеріалах справи зазначається, що суд зобов’язав мешканця Нікополя виплачувати дитині аліменти у розмірі ¼ своїх доходів, але не менше ніж 30% від прожиткового мінімуму для дитини цього віку, ще в 2017 році. Проте чоловік злісно ухилявся від сплати аліментів увесь цей час. У результаті накопичилася кругленька сума, яку він заборгував своєму синові, а саме 128 218,74 грн.

Встановлено, що підсудний не перебуває на обліку у нарколога та психіатра. Не має проблем зі здоров’ям, які заважали б йому працювати. Відомо, що він неодноразово працевлаштовувався. Зокрема, працював оператором на АЗС № КГ21 ТОВ «ОККО-Схід». Також був у центрі зайнятості, якому не повідомив про своє офіційне працевлаштування, що є порушенням законодавства.

У Нікополі чоловік заборгував своєму синові 128 тисяч гривень

У Нікополі чоловік заборгував своєму малолітньому синові понад 128 тисяч гривень і постав перед судом – Новини Нікополя

Свою провину раніше не судимий мешканець Нікополя визнав повністю та щиро покаявся. Суд призначив йому покарання у вигляді  80 годин громадських робіт. Щоправда, як це допоможе матері дитини отримати гроші, що заборгував батько, невідомо.

Стало відомо, як покарали чоловіка, який напав на касира в АТБ у Нікополі

У Нікополі працівника «пташки» судили за напад на газовика

У Нікополі злісного аліментника засудили до громадських робіт

 

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×