Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1161
1161

У Нікополі чоловік побив до смерті знайомого – залишив помирати в квартирі

У Нікополі чоловік побив до смерті знайомого - залишив помирати в квартирі

У Нікополі чоловік побив до смерті знайомого. Підозрюваного вже затримали. Про це повідомляє Національна поліція у Дніпропетровській області, передає Nikopolnews.

Нападник завдав чоловіку численні травми та залишив помирати.

19 травня на лінію 102 надійшов дзвінок від стурбованої жінки, яка розповіла, що у квартирі сусіда вже тривалий час горить світло, однак він не виходить на зв’язок декілька днів. Поліцейські виїхали на місце події та виявили у кімнаті тіло 65-річного чоловіка з численними тілесними ушкодженнями. Слідчим було призначено судово-медичну експертизу.

Оперативники Нікопольського районного управління поліції взялись до пошуків нападника та встановили, що до злочину причетний 42-річний місцевий житель. 16 травня близько 17-ї години чоловіки перебували за місцем мешкання потерпілого. Між ними виникла сварка, в ході якої зловмисник побив знайомого. Від отриманих травм потерпілий помер.

20 травня слідчі повідомили нападнику про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого).

Ще новини Нікополя і району: У Марганці затримали зловмисника, який пограбував 85-річного дідуся:

 

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×