Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
5968
5968

[:ru]В Никополе футбольный фанат напал на полицейский, распылив слезоточивый газ[:ua]У Нікополі футбольний фанат напав на поліцейських, розпиливши сльозогінний газ[:]

[:ru]В Никополе футбольный фанат напал на полицейский, распылив слезоточивый газ[:ua]У Нікополі футбольний фанат напав на поліцейських, розпиливши сльозогінний газ[:]

[:ru]В Никополе футбольному болельщику вручили уведомление о подозрении за нападение на полицейского, передает Nikopolnews ссылаясь на пресслужбу Никопольского районного управления полиции.

В отношении других болельщиков, которые грубо нарушали общественный порядок, полицейские составили 22 административных протокола.

Инцидент произошел 3 апреля около 12 часов перед отборочным футбольным матчем между командами «Кривбасс» и «Никополь». В Никопольское районное управление полиции поступило сообщение от машиниста электропоезда «Кривой Рог – Никополь» о нарушении общественного порядка в одном из вагонов.

Полицейские выехали по сообщению и выяснили, что в вагоне пригородного поезда находятся около 40 болельщиков, которые употребляют алкогольные напитки и вызывающе ведут себя с пассажирами и персоналом. На замечания полицейских на перроне вокзала они не реагировали и пытались спровоцировать драку. Один из мужчин оскорбительно высказывался в адрес сотрудника полиции и оказывал сопротивление законным действиям правоохранителей. Потом попытался сбежать, распылив в глаза полицейских слезоточивый газ, но его догнали и задержали.

Сейчас нарушитель задержан в порядке ст. 208 УПК Украины. 3 апреля следователем по согласованию с местной прокуратурой ему объявили о подозрении по ч. 2 ст. 345 Уголовного кодекса Украины (угроза или насилие относительно работника правоохранительного органа).

В отношении других болельщиков составлено 22 административных протокола. Из них 10 за хулиганство, 11 – за нарушение условий карантина и 1 – за злостное неповиновение законному распоряжению полицейского. 10 человек были задержаны в порядке ст. 261 КУоАП.

У Нікополі скоєно збройний розбійний напад на магазин[:ua]У Нікополі футбольному вболівальнику вручили повідомлення про підозру за напад на поліцейського, передає Nikopolnews, посилаючись на пресслужбу Нікопольського районного управління поліції.

Відносно інших вболівальників, які грубо порушували громадський порядок, поліцейські склали 22 адміністративні протоколи.

Інцидент стався 3 квітня близько 12 години перед відбірковим футбольним матчем між командами «Кривбас» та «Нікополь». До Нікопольського районного управління поліції надійшло повідомлення від машиніста електропотягу «Кривий Ріг – Нікополь» про порушення громадського порядку в одному з вагонів.

Поліцейські виїхали за повідомленням та з’ясували, що у вагоні приміського потягу перебувають близько 40 вболівальників, які вживають алкогольні напої та зухвало поводяться із пасажирами та персоналом. На зауваження поліцейських на пероні вокзалу вони не реагували та намагалися спровокувати бійку. Один з чоловіків образливо висловлювався на адресу співробітника поліції та чинив опір законним діям правоохоронців. Потім спробував втекти, розпиливши в очі поліцейських сльозогінний газ, але його наздогнали та затримали.

Зараз порушника затримано в порядку ст. 208 КПК України. 3 квітня слідчим за погодженням із місцевою прокуратурою йому оголосили про підозру за ч. 2 ст. 345 Кримінального кодексу України (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу).

Відносно інших вболівальників складено 22 адміністративні протоколи. З них 10 за хуліганство, 11 – за порушення умов карантину та 1 – за злісну непокору законному розпорядженню поліцейського. 10 осіб були затримані в порядку ст. 261 КУпАП.

У Нікополі скоєно збройний розбійний напад на магазин[:]

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×