Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
4084
Без категорії
4084

У Нікополі і районі перевірили 200 об’єктів за тиждень на дотримання карантинних норм

В Никополе и районе проверили

Нікополь разом з усією областю перейшов з червоної одразу до жовтої карантинної зони 8 грудня. Але карантинні рейди продовжуються.  Так, упродовж минулого тижня поліцейські у Нікополі і районі перевірили майже 200 об’єктів на дотримання карантинних обмежень. Про це Nikopolnews повідомляє, посилаючись на пресслужбу Нікопольського районного управління поліції.

Загалом з 18 жовтня 2021 правоохоронці  розпочали дев’ять кримінальних проваджень за фактами підробки та використання COVID-сертифікатів, та склали майже 500 адміністративних протоколів.

Мобільні групи поліції постійно перевіряють об’єкти та заклади, розташовані на території Нікопольського району. За виявленими порушення правоохоронці складають адміністративні протоколи, так у Нікополі складено 233 протоколи, у Томаківці – 61, у Марганці -133, у Покрові – 70.

У Нікополі і районі перевірили 200 об’єктів за тиждень на дотримання карантинних норм

За недотримання карантинних вимог перевізниками, власниками кафе та іншими юридичними та фізичними особами поліцейські склалио 306 адмінпротоколів за ч. 1 ст. 44-3 КУпАП (порушення правил щодо карантину людей), які будуть направлені до суду. За перебування в громадських будинках, спорудах, громадському транспорті під час дії карантину без вдягнутих засобів індивідуального захисту винесено 190 постанов.

У Нікополі і районі перевірили 200 об’єктів за тиждень на дотримання карантинних норм

У Нікополі і районі перевірили

У Нікополі і районі перевірили 200 об’єктів за тиждень

Фальшиві ковід-сертифікати: поліція Нікополя і району розпочала 8 кримінальних проваджень

У Нікополі мають намір знести 11 тимчасових споруд: адреси і фото

Коронавірус у Нікополі і районі 9 грудня: кількість нових випадків

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×