Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1158
Без категорії
1158

У Нікополі лікарню №4 за півмільйона зроблять доступнішою

У Нікополі лікарню №4

У Нікополі лікарню №4 зроблять доступнішою за трохи більше ніж півмільйона гривень. Про це Nikopolnews повідомляє, посилаючись на сайт державних закупівель Прозорро, де розміщений відповідний тендер.

Тендер передбачає капітальний ремонт у частині доступності будівлі КП «Нікопольська міська лікарня №4» Нікопольської міської ради, яка знаходиться за адресою проспект Трубників, 56/2.

Замовником виступає сама лікарня. Тендер був оголошений 24 листопада 2021 року. Спочатку замовник був готовий витратити на ремонтні роботи 905 992, але витратить майже в половину менше.

Аукціон в даному випадку не проводили. Була застосована спрощена процедура. Тобто, договір з претендентом укладуть напряму. Отримати підряд виявило бажання ТОВ ТЕХБУД-М, яке запропонувало свої послуги за 542 878,25 гривень.

Замовник має намір укласти договір з цим підприємством.

У Нікополі лікарню №4 за півмільйона зроблять доступнішою

На сервісі youcontrol можна знайти інформацію про компанію. Згідно з оприлюдненими даними, контрагент ТОВ “ТЕХБУД-Н” зареєстрований 01.02.2021 за юридичною адресою: Нікополь, вул. Херсонська, 66. Керівником організації є Лях Володимир Іванович. Розмір статутного капіталу становить 2 000,00 грн.

Днями фірма отримала в Нікополі ще один підряд – на поточний ремонт тротуарів по вулиці Чалого. З нею вже уклали договір на суму 198 869 гривень.

Що стосується лікарні, в технічному завданні зазначено, що підрядник повинен провести заміну вікон і дверей у приміщенні, відремонтувати підлогу і стелю.

Згідно з умовами тендеру, роботи повинні бути завершені до 30 березня 2022 року.

У Нікополі лікарню №4 за півмільйона зроблять доступнішою

Стало відомо, хто отримає мільйон за новорічну ілюмінацію в Нікополі

Оголошено тендер на будівництво дитячого садка в Нікополі на 87,6 мільйонів

Які лікарі приймають у 4-й поліклініці Нікополя і які обстеження можна пройти: список


To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×