Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
3075
3075

[:ru]В Никополе жители Княжей и Изюмской задыхаются от дыма по вечерам[:ua]У Нікополі мешканці Княжої та Ізюмської задихаються від диму вечорами[:]

[:ru]В Никополе жители Княжей и Изюмской задыхаются от дыма по вечерам[:ua]У Нікополі мешканці Княжої та Ізюмської задихаються від диму вечорами[:]

[:ru]Пришла весна, и начались костры в городе. Эта проблема актуальна в Никополе везде, но в данном случае в редакцию Nikopolnews обратились жители улиц Княжа (бывшая Жуковского) и Изюмской.

Они сообщают, что со вчерашнего дня, 31 марта, у них в микрорайоне начался настоящий ад. Жители частного сектора принялись массово жечь ветви деревьев и всякий хлам, отравляя все живое. На улицу вечером невозможно выйти, окно открыть нельзя – комната сразу же наполняется едким дымом.

Люди обращаются к одному из депутатов своего округа – Донцу Михаилу Сергеевичу с просьбой повлиять на ситуацию – привлечь участкового, чтобы тот составил протоколы, и нарушителей оштрафовали.

Будем умирать больше от отравления газами, чем от вирусов и микробов, – сетуют жители микрорайона.

Фото иллюстративное – из открытых источников.[:ua]Прийшла весна, і почалися розпалення багаття в місті. Ця проблема актуальна в Нікополі скрізь, але в даному випадку в редакцію Nikopolnews звернулися мешканці вулиць Княжа (колишня Жуковського) та Ізюмської.

Вони повідомляють, що з учорашнього дня, 31 березня, у них в мікрорайоні почалося справжнє пекло. Мешканці приватного сектору почали масово палити гілки дерев і всякий непотріб, отруюючи все живе. На вулицю ввечері неможливо вийти, вікно відкрити не реально – кімната відразу ж наповнюється їдким димом.

Люди звертаються до одного з депутатів свого округу – Донця Михайла Сергійовича з проханням вплинути на ситуацію – залучити дільничного, щоб той склав протоколи, і порушників оштрафували.

Будемо вмирати більше від отруєння газами, ніж від вірусів і мікробів, – нарікають мешканці мікрорайону.

Фото ілюстративне – з відкритих джерел.[:]

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×