Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
373
373

Як у Нікополі працює мобільна амбулаторія (відео)

Як у Нікополі працює мобільна амбулаторія (відео)

У Нікополі працює мобільна амбулаторія. Вона запрацювала нещодавно – завдяки співпраці міської влади Нікополя зі Львівською громадською організацією «Ротарі клуб». Про це йдеться в сюжеті пресслужби Нікопольської міської ради, передає Nikopolnews.

Амбулаторія оснащена всім необхідним для того, аби лікарі мали змогу вести прийом та надавати медичну допомогу нікопольцям, які проживають у віддалених районах міста.

Для того, щоб забезпечити роботу амбулаторії, був потрібен автомобіль. Його Нікополю надала благодійна організація Project HOPE (від ред. – це міжнародна глобальна неурядова організація з питань охорони здоров’я та гуманітарної допомоги, заснована в Сполучених Штатах у 1958 році).

Отже місто отримало невеличкий восьмимістний мінівен, в якому лікар може проводити консультацію. Але основне призначення машини – підвіз лікарів, медичних працівників і розхідних матеріалів.

Як у Нікополі працює мобільна амбулаторія (відео)

У Нікополі працює мобільна амбулаторія: які послуги можна отримати

  • Зробити кардіограму
  • Провести діагностику на УЗД-апараті
  • Здати загальний аналіз крові та аналіз крові на цукор
  • Пройти огляд гінеколога

В мобільній амбулаторії у подальшому планується надавати ще й психологічну підтримку.

Медики кажуть, що попит серед населення на їх послуги на фоні війни і стресів підвищився. Спостерігається тенденція до рецидивів хронічних захворювань у пацієнтів. Багато людей звертаються з приводу ішемічної хвороби серця, підвищеного тиску. Збільшується кількість тривожних розладів, про які люди часто самі навіть не здогадуються.

Прийом у мобільній амбулаторії безкоштовний для пацієнтів. Все фінансується за кошти міста.

Якщо ви хочете отримати допомогу у мобільній амбулаторії, то дізнайтеся, де та коли вона працюватиме, за телефоном на скрині нижче.

Як у Нікополі працює мобільна амбулаторія (відео)

Готуючи сюжет, журналісти пресслужби НМР, поспілкувалися з нікопольцями, які прийшли до мобільної амбулаторії, аби отримати ті чи інші послуги.

Про це – у відео нижче.

Ще новини Нікополя: У Нікополі з 20 грудня працюватиме «мобільна податкова»: графік роботи і адреса

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×