Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
552
552

У Нікополі молоді поліцейські отримали перші офіцерські звання

У Нікополі молоді поліцейські отримали перші офіцерські звання

У Нікополі молоді поліцейські отримали перші офіцерські звання, повідомляє Nikopolnews, посилаючись на Нікопольське районне управління поліцї.

Нещодавно вони були курсантами, а нині – поліцейські Нікопольського районного управління поліції. Молоді фахівці в умовах воєнного стану, разом із досвідченими колегами сумлінно виконують службові обов’язки: патрулюють вулиці, виявляють злочинців та допомагають населенню, – йдеться у повідомленні.

Сьогодні 6 квітня, 17 співробітників Нікопольського районного управління поліції отримали первинне звання лейтенанта поліції та чергове спеціальне звання. З початку російської агресії курсанти були призначенні на посади і несуть службу у Нікопольському РУП на різних посадах, сумлінно виконуючи службові обов’язки.

«Сьогодні день, коли ви отримуєте перші офіцерські звання. Нажаль ви отримуєте свої погони у військовий час, але така реальність сьогодення. Ви всі довели, що гідні носити офіцерські звання. Вдячний вам за нелегку службу у воєнний час, бажаю вам міцного здоров’я, достойно служити українському народу і бережіть себе», – зазначив начальник Нікопольського РУП  Олександр Клешня.

У Нікополі молоді поліцейські отримали перші офіцерські звання: відео

Чотирьом нікопольцям посмертно присвоїли звання «Почесний громадянин міста»

У Нікополі поліцейські вилучили автівку із незаконно вирубаною деревиною

У Нікополі поліцейські затримали трьох збувачів наркотиків, серед них дві жінки

 

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×