Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
29099
29099

У Нікополі можлива висадка ворожого десанту – військовослужбовці звертаються до громадян

У Нікополі можлива висадка ворожого десанту – військовослужбовці звертаються до громадян

Інформація, яку ми публікуємо нижче, отримана Nikopolnews від джерела в офіційному органі, до якого, у свою чергу, звернулися представники ЗСУ. На запису, який ви почуєте – голос українського військовослужбовця. Він розповідає про ситуацію на фронті в Україні зараз і про вірогідний варіант подальшого розвитку подій.

За словами військовослужбовця, російська атака на землі захлинулася. Ворог несе шалені втрати – він втратив вже близько 10 тисяч убитими. ЗСУ вдалося відвоювати ряд ключових територій. І перспективи перемогти у наземній операції у окупанта майже немає. Тому він використовуватиме свій козир – а саме, десант. Найближчим часом висадка російських десантників можлива у різних містах України, в тому числі і у Нікополі.

До громадян звертаються з проханням зберігати спокій, а головне – повідомляти правоохоронним органам про помічену техніку у небі, яка ніби зависає у повітрі протягом певного часу. Про такі випадки можна повідомити за номером 102.

Крім того, звертайте увагу на МІТКИ, про які ми писали вже не раз. Це будь-які хрестики на землі, стрічки на деревах тощо. Все, що можна зірвати чи закрити – зриваємо, закриваємо і повідомляємо правоохоронцям. Що стосується міток на землі, ЇХ НЕ ПОТРІБНО замальовувати, бо фарба не допомагає –  мітки буде видно в ультрафіолеті. Слід закидати такі мітки багном, камінням і тому подібними речовинами.

Військовослужбовці розраховують на допомогу громадян. Разом переможемо ворога.

Зазначимо, що у вечері 25 лютого російський десант здійснив спробу висадитися у Миколаєві, але був вчасно помічений і ліквідований.

У Нікополі можлива висадка ворожого десанту – військовослужбовці звертаються до громадян: аудіозапис

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×