Купити квартиру в Дніпрі

Допомога українцям
490
490

У Нікополі надзвичайники під час онлайн-уроку дізнались, чи дотримуються учні правил безпеки

У Нікополі надзвичайники під час онлайн-уроку дізнались, чи дотримуються учні правил безпеки

У Нікополі надзвичайники під час онлайн-уроку дізнались, чи дотримуються учні правил безпеки. Про таке повідомляють у ГУ ДСНС у Дніпропетровській області, передає Nikopolnews.

Для підвищення рівня обізнаності та доповнення життєвого досвіду молодого покоління, фахівці Служби порятунку «101» провели черговий урок безпеки у форматі онлайн-конференції.

Зважаючи на наше сьогодення надзвичайники звернули увагу учнів на найбільш актуальні питання, які пов’язані з правилами пожежної безпеки у побуті, діями під час сигналу «Повітряна тривога», питанням мінної безпеки та правилами поведінки на водних об’єктах, – йдеться у повідомленні

У Нікополі надзвичайники провели бесіду з дітьми

Розповідаючи школярам про правила пожежної безпеки, фахівці ДСНС довели основні заходи та правила, яких слід дотримуватись для того, щоб уникнути пожежі, вказали як діяти, коли вона вже виникла.

Надзвичайники закликали дітей не ігнорувати сигналів «Повітряної тривоги», бо через халатне відношення та невиконання встановлених вимог можна зазнати не лише матеріальних втрат та завдати шкоди здоров’ю, а головне життю.

У Нікополі надзвичайники під час онлайн-уроку дізнались, чи дотримуються учні правил безпеки

Учням нагадали й про те, яких дій слід дотримуватись коли виявили вибухонебезпечний предмет, розповіли про різновиди таких предметів та застерегли, що чіпати подібні знахідки небезпечно, вказали до яких наслідків це може призвести.

Також, рятувальники сповістили дітей, що з настанням тепла слід бути пильним та обережним, перебуваючи на водоймах. Не слід заграватись, необхідно  пам’ятати, що кожна дія несе за собою непередбачені наслідки.

Підводячи підсумки, фахівці ДСНС провели серед учнів невелике опитування, яке вказало на скільки уважно та відповідально вони відносяться до власної безпеки та чи дотримуються згаданих правил.

Ще новини Нікополя: У Нікополі надзвичайники поспілкувалися з мешканцями на вулицях міста (фото)

To Top
Пошук
e-mail
Важливі
Новини
Lite
Отримати допомогу