Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
7263
7263

Сумний рекорд: у Нікополі зафіксовано найдовшу в Україні тривогу

Сумний рекорд: у Нікополі зафіксовано найдовшу в Україні тривогу

У Нікополі зафіксовано найдовшу тривогу за час повномасштабної війни. Крім того, Нікопольщина вивела у лідери Дніпропетровську область за кількістю артилерійських обстрілів. Про це свідчать дані сервісу air-alarms, який веде відповідну статистику з 24 лютого 2022 року, передає Nikopolnews.

Отже, найдовша тривога в Україні за період повномасштабної війни тривала 18 годин 43 хвилини і 8 секунд. І сталося це у Нікополі 18 липня 2022 року. Тривога лунала через загрозу артобстрілів.

У Нікополі зафіксовано найдовшу в Україні тривогу: дані сервісу

найдовша

Згідно із оприлюдненою статистикою, за період з 24 лютого 2022 року в Україні сталося 10419 артобстрілів. І більше половини з них припадає на Дніпропетровщину, що робить її лідером серед інших областей.  У Дніпропетровській області зафіксовано 5 695 артобстрілів. Левова доля з них припадає на Нікопольщину, яка обстрілюється майже щодня вже більше 13 місяців поспіль. Як видно з інфографіки, Дніпропетровщина з великим відривом випереджає Сумську, Харківську, Миколаївську,  Донецьку, і Запорізьку області за кількістю ворожих артилерійських обстрілів.

артобстріли

Ще інформація про тривоги в Україні

Найчастіше тривоги в Україні лунають о 9 ранку і о 12 дня. А найрідше о 6 ранку.

час доби

А от дні тижня значення практично не мають. Кожного дня фіксується приблизно однакова кількість тривог.

дні тижня

Найбільше тривог за час повномасштабної війни зафіксовано у Донецькій області, на другому місці Харківщина, на третьому Запоріжжя, а Дніпропетровщина – на четвертому.

кількість

Увага! Статистика не включає дані за сьогоднішній день.

Ще новини Нікополя: Уродженець Нікополя Антон Коль встановив новий світовий рекорд з параплавання!

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×