Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
3326
3326

У Нікополі оголосили МЕГА-збір на «помсту окупантам з того берега»

У Нікополі оголосили МЕГА-збір на «помсту окупантам з того берега»

Сталося те, про що багато хто просив протягом тривалого часу, коментуючи звіти про щоденні обстріли Нікопольського району. У Нікополі оголосили МЕГА-збір «на помсту ординцям з того берега», які вже майже два місяці тероризують прибережні населені пункти. Збір відкрив відомий нікопольський волонтер Сергій Голтва, який, будучи ветераном АТО, постійно допомагає ЗСУ, передає Nikopolnews. Проект має об’єднати усіх мешканців та уродженців Нікопольщини, де б вони не знаходилися зараз. А також тих, кому не байдужа доля славетного козацького краю.

Набридло бачити своє місто Нікополь, його передмістя і місто Марганець в цілодобовому стресі! В цілодобовій напрузі! В щохвилинному очикувані смерті! Набридли ці щоденні безкарні мocкальські  артобстріли! Все! Запускаємо міжнародний проект «Помста NIMAR!»! – написав Сергій Голтва.

Що означає NIMAR?

Сергій Голтва розшифрував.

  • NI – Нікополь,
  • MA – Марганець,
  • R – Район (Нікопольський).

NIMAR – це невидима, але потужна сила, яка зібрала в собі людську ненависть, злість та лють цих зруйнованих міст і сіл.

Це ПОМСТА

  • за своїх рідних, близьких і сусідів, які загинули від російських вибухів!
  • за кожну зруйновану хату!
  • за зруйноване життя своїх дітей, дружин і батьків!

«Помста NIMAR» – це збір коштів на 3 дрони-камікадзе, високоякісний БПЛА для спостереження за пересуванням ворожої техніки та корегування атакою куплених дронів-камікадзе.

Сума до збору велика. Вона складає 2,5 мільйони гривень.

Після закінчення збору наша команда Форпост Нікополь придбає все технічне забезпечення і передасть певним фахівцям, щоб ті, в свою чергу, точечними ударами знищили ворога, який підло обстрілює Нікополь і його район. Всіх знищити не вийде, але ми зробимо інформаційну атаку по всім паблікам, щоб вони зрозуміли хто їм «вибив щелепу»! – написав Сергій Голтва.

Він і його команда закликають приєднатися до «Помсти NIMAR» всіх тих людей, хто колись народився в Нікополі, Марганці і Нікопольському районі, а потім переїхали в інше місто або країну!

Приєднуйтеся туристи, спортсмени, бізнесмени, родичі, політики, хто хоч якось причетний до цих міст і сел та полюбили їх всією душею! Приєднуйтеся всі! Коли у вас ще буде нагода, знаходячись за тисячі кілометрів від війни, взяти участь у справжньому бою за свободу?! Ваше минуле, вашу колиску дитинства росія намагається стерти з Землі разом з ії мешканцями!  Не стійте осторонь. Разом ми НЕПЕРЕМОЖНІ! Заходьте на сайт самі і робіть перепости своїм друзям, знайомим і родичам, – закликає волонтер.

Як долучитися до збору

Долучитися до збору можна ТУТ.

На момент публікації цього матеріалу у зборі вже взяли участь 64 людини. Зібрано 48806 гривень.

У Нікополі оголосили МЕГА-збір на «помсту окупантам з того берега»

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×