Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1144
1144

У Нікополі передчасно помер екс-депутат райради, замначальника водних ресурсів

У Нікополі передчасно помер екс-депутат райради, замначальника водних ресурсів

У Нікополі передчасно помер екс-депутат райради, перший заступник начальника Нікопольського регіонального управління водних ресурсів Сергій Ослам. Він завершив свій земний шлях на 58-му році життя. Сумну новину повідомили у Громадській спілці «Нікопольці», передає Nikopolnews.

Сергій Миколайович Ослам  закінчив Дніпропетровський сільськогосподарський інститут за фахом механізація сільського господарства. А також Дніпропетровський регіональний інститут державного управління Національної академії державного управління за Президента України

У Нікополі передчасно помер екс-депутат райради, замначальника водних ресурсів

Загальний виробничий стаж: понад 30 років. Працював інженером з ТВ колгоспу ім. К.Маркса Нікопольського району, головним інженером КСП “Прогресс” Нікопольського району, директором ТОВ Нікопольський Райсількомунгосп, заступником голови Нікопольської райради, неодноразово був обраний депутатом районної ради.

Сергій Миколайович був добрим і чуйним, готовим завжди прийти на допомогу. Він був справжнім патріотом та активною, небайдужою людиною. Як депутат районної ради підготував низку проектів щодо розвитку місцевого самоврядування, – пишуть про нього у Громадській спілці «Нікопольці».

Прощання із Сергієм Осламом відбудеться сьогодні 12 травня о 12.30 у капличці біля моргу.

Nikopolnews висловлює щирі співчуття рідним і близьким померлого.

У Нікополі помер голова ради ветеранів НЗФ Володимир Тихонов

У Нікополі передчасно пішла з життя Вчитель з великої літери (фото)

У Нікополі провели в останню путь Сергія Тихоненка, який загинув на війні з росією

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×