Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
664
664

У Нікополі підтримали #марафонякийніхтонехочебігти від Нова пошта

В Никополе поддержали #марафонякийніхтонехочебігти от Новая почта

У Нікополі підтримали #марафонякийніхтонехочебігти. Організатором заходу виступає компанія Нова пошта, а мета – привернути увагу до війни на сході України і проблем сотень тисяч людей, які були вимушені залишити свої домівки на Донбасі і стати переселенцями, повідомляє Nikopolnews.

Бігти марафон може хто завгодно, де завгодно і коли завгодно. Дистанцію кожен обирає собі сам. До марафону постійно приєднуються люди з різних куточків України, а також із-за кордону. У Нікополі теж є небайдужі.

Так мешканка Нікополя Наталя Дівинець заявила, що вона підтримує #марафонякийніхтонехочебігти, і виклала у Фейсбуці фото та відео свого особистого забігу вздовж міської набережної.

Нікопольці підтримують #марафонякийніхтонехочебігти від Нова пошта

Підтримую Україну – біжу #марафонякийніхтонехочебігти!
Моя маленька велика перемога над собою в знак підтримки 1 500 000 переселенців, які були змушені покинути свої домівки внаслідок бойових дій на Донеччині, Луганщині та після анексії Криму. В моїй країні йде війна, і мені справді не байдуже! Впевнена, навіть маленькі кроки ведуть до великої перемоги! – написала Наталя.

У Нікополі підтримали #марафонякийніхтонехочебігти від Нова пошта

Що відомо про #марафонякийніхтонехочебігти від Нова пошта

7 листопада 2021 року, у день знаменитого на весь світ Нью-йоркського марафону, розпочався ще один забіг — теж у Нью-Йорку — «Марафон, який ніхто не хоче бігти» в українському селищі, розташованому в Донецькій області, всього за кілометр від лінії фронту.

Проєкт створений, щоб привернути увагу міжнародної спільноти до російської агресії на сході України. З 7 листопада  кожен небайдужий може взяти участь у проєкті та пробігти будь-яку дистанцію будь-де ― і таким чином підтримати Україну. Розпочали марафон п’ятеро людей, чиє життя нерозривно пов’язане з війною: військовий, волонтерка, медик, військовий журналіст та переселенка. Вони закликають долучитися до забігу весь світ.

«З кожним роком бігові марафони набувають масової популярності, — говорить співзасновниця Нової пошти Інна Поперешнюк. — У марафонах Нової пошти беруть участь до десяти тисяч людей одночасно. А в Нью-йоркському марафоні — понад п’ятдесят тисяч бігунів з усього світу. Його широко висвітлюють ЗМІ. Однак не всі події привертають таку увагу. Минуло сім років відтоді, як Росія окупувала Крим і розпочала війну на сході України. Нова пошта з 2014 року відправила на схід майже 250 000 гуманітарних вантажів. Але для українського народу це щоденний марафон на виживання, бігти який без підтримки дуже важко. Саме тому ми заснували нью-йоркський марафон на лінії фронту та назвали його “Марафон, який ніхто не хоче бігти”, адже ніхто не хоче війни. Сподіваємося, що світ висловить свою підтримку».

Щоб підтримати Україну, кожен охочий може зареєструватись на марафон на сайті marathonnoonewantstorun.org. Подолати дистанцію можна будь-де та будь-коли. Будь-яку відстань.

Кожен, хто зареєструється на марафон, отримає стартовий набір бігуна. Він міститиме стартовий номер з фактами про війну, а також медаль з частинкою використаної гільзи зі сходу України. Медаль — подяка кожному, хто підтримує українців у їх щоденному марафоні за життя та свободу. Участь у забігу безкоштовна, а підтримка учасників — безцінна.

За кілька годин після початку кампанії пробігти марафон зареєструвалися понад 1000 людей з 15 країн світу.

За менш ніж добу після початку кампанії пробігти марафон зареєструвалися майже 10 000 людей з 37 країн світу.

Нікопольці отримають менше субсидії за січень

Нікопольці привезли 4 Гран-прі з міжнародного фестивалю!

Мер Нікополя оприлюднив свій особистий номер мобільного

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×