Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
387
387

У Нікополі після атак можна натрапити на нерозірвані артилерійські снаряди і уламки – ДСНС

У Нікополі після атак можна натрапити на нерозірвані артилерійські снаряди і уламки - ДСНС

У Нікополі після атак можна натрапити на нерозірвані артилерійські снаряди і уламки. Мешканцям Нікополя нагадали правила поводження при виявленні вибухонебезпечних предметів, повідомляє Nikopolnews, посилаючись на ГУ ДСНС у Дніпропетровській області.

12-го липня інспекторський склад Нікопольського районного управління Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області провів серед мешканців Нікополя інформаційно-просвітницьку роботу, направлену на навчання громадян порядку дій у разі виявлення вибухонебезпечних предметів.

У ДСНС нагадують, що вже рік, як місто Нікополь потерпає від ворожих обстрілів.

Після таких атак нерідко можна натрапити на нерозірвані артилерійські снаряди та небезпечні уламки від боєприпасів, які здатні завдати шкоди життю та здоров’ю людей.

Саме тому, фахівці ДСНС вкотре інформували містян, як поводитись, якщо натрапив на підозрілий або вибухонебезпечний предмет.

У Нікополі після атак можна натрапити

Населення закликали, в першу чергу, не наближатись до знахідки, не торкатись, за можливістю позначити місце знаходження предмету підручними засобами, повідомити оточуючих про небезпеку, відійти на відстань не менше ніж 150 метрів та повідомити про знахідку Службу порятунку за номером «101» або Національну поліцію за номером «102».

У Нікополі після атак можна натрапити

Надзвичайники після кожної бесіди вручали громадянам інформаційні листівки, пам’ятки та брошури, де вказані правила безпеки при виявлені вибухонебезпечного предмета

У Нікополі після атак можна натрапити

Ще новини Нікополя: Нікопольцям розповіли, що робити у випадку підвищення радіаційного фону

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×