Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
4217
4217

У Нікополі поліція виявила у чоловіка зброю і боєприпаси

У Нікополі поліція виявила у чоловіка зброю і боєприпаси

У Нікополі поліція виявила у чоловіка зброю і боєприпаси. Про це йдеться у повідомленні на сторінці поліції Дніпропетровської області, передає Nikopolnews.

Повідомляється, що 25 березня у Нікополі у чоловіка вилучили автомат Калашникова, понад 200 патронів та димові шашки.  А у місті Дніпро у цей же день у водія автомобіля  «Volkswagen» вилучено гранату РГД-5 та пакунок з патронами.

26 березня на березі річки Дніпро в обласному центрі місцеві жителі виявили протитанковий гранатомет. Працівники управління вибухотехнічної служби вилучили зброю для подальшого знищення.

У Нікополі поліція виявила у чоловіка зброю і боєприпаси

Що ще відбувається на Днпіропетровщині?

У вихідні на Дніпропетровщині поліція продовжує нести службу в посиленому режимі

Дніпропетровщина досі залишається відносно безпечним регіоном, який приймає людей з територій, де ведуться активні бої з російськими окупантами, – констатують правоохоронці.

Тому основними завданнями поліції Дніпропетровської області є допомога людям, документування обставин і наслідків ракетних ударів, виявлення диверсантів та ворожих інформаторів, припинення незаконного обігу зброї та наркотиків, контроль над криміногенною обстановкою.

Завдяки зусиллям правоохоронних органів та Збройних сил України наразі ситуація в нашій області залишається стабільною та контрольованою.

Виявляють диверсантів

Минулої доби, було виявлено 2 особи, які можуть бути причетні до диверсійної діяльності. На блокпосту затримано чоловіка, який намагався доїхати до м. Сімферополь. Його передали співробітникам СБУ для з’ясування всіх подробиць.

В смт. Черкаське Новомосковського району затримано місцевого мешканця, який у соціальних мережах проводив агітацію за рф.

Продовжуємо працювати заради безпеки наших мешканців та недопущення ворога на нашу землю! – запевняють у поліції.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×