Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
639
639

Наживався на любителях кошенят: у Нікополі викрили схему інтернет-шахрайства

Наживався на любителях кошенят: у Нікополі викрили схему інтернет-шахрайства

У Нікополі викрили схему інтернет-шахрайства. Зловмисник наживався на любителях кошенят. Про це повідомляє поліція, передає Nikopolnews.

Зловмисник  розміщував в інтернеті оголошення про продаж кошенят різних порід, яких не мав у  наявності та виманював у довірливих покупців гроші.

Охочі придбати тварин переводили на його банківську картку гроші в сумі від 3-х до 12 тисяч гривень, після отримання яких  зловмисник переставав відповідати на дзвінки. Загалом він ошукав громадян на суму майже 50 тисяч гривень.

Правоохоронці встановили, що до злочинів причетний 38-річний мешканець м. Покров Нікопольського району, раніше судимий за майнові злочини. Слідчі задокументували шахрайські дії фігуранта та провели санкціонований обшук за місцем його мешкання. Було вилучено два мобільні телефони та ноутбук.

20 червня, після проведення всіх необхідних слідчих дій, за 8 фактами шахрайств, чоловіку повідомили про підозру за  ч. 2 ст. 190 (заволодіння чужим майном шляхом обману) Кримінального кодексу України.

Звертаємося до громадян: не надсилайте гроші невідомим особам. Обирайте післяплату, щоб не стати жертвою шахраїв, – йдеться у повідомленні поліції

Ще новини Нікополя: Налагодив продаж психотропів: у Нікополі поліція викрила наркозбувача

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×