Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
3238
Без категорії
3238

У Нікополі помер хлопець, якого рятували всім миром

В Никополе умер парень, которого спасали всем миром

У Нікополі помер хлопець, якого намагалися врятувати усім миром. Про трагедію повідомив благодійний фонд «Дітям Нікополя», що опікувався Антоном, передає Nikopolnews.

Юнак помер 9 лютого.

Важко писати про це, в горлі ком і неможливо стримувати сльози. Вчора перестало битися серце нашого Антона Моргуна. Хлопець став Ангелом. Висловлюємо глибокі співчуття родині та близьким. Ми сумуємо разом з вами… Нехай Антоша покоїться з миром там, де немає більше болю і страждань. Ти назавжди залишишся в нашій пам’яті і в наших серцях мужнім і сильним хлопцем, – написали на сторінці фонду 10 лютого.

Nikopolnews не раз публікував прохання про допомогу для Антона. Нагадаємо, у 19-річного хлопця раптово зупинилося серце 14 вересня 2021 року.

Це був звичайний день, хлопець почував себе добре. В один момент він просто впав і втратив свідомість. У Антона настала клінічна смерть. Близькі викликали бригаду екстреної медичної допомоги. Реаніматологи дуже довго запускали серце, і їм це вдалося. Однак після цього Антон впав у кому 3-го ступеня. А далі було складне і дороге лікування, реабілітація…

У Нікополі помер хлопець, якого рятували всім миром

Але, на превеликий жаль, організм юнака не впорався з випробуваннями.

Світла пам’ять! Щирі співчуття рідним.

Збір закритий. Покровчанка, яка боролася з наслідками COVID-19, померла

НП в Нікополі: школярки наковталися пігулок ізоніазиду – у важкому стані їх госпіталізували

У Нікополі закрили збір для 9-річної Ангеліни Сероокой, яка перенесла два інсульти.

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×