Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1626
Без категорії
1626

У Нікополі помер майор запасу – ветеран АТО (фото)

У Нікополі помер майор запасу - ветеран АТО (фото)

У Нікополі пішов з життя майор запасу, учасник АТО, повідомляє Nikopolnews, посилаючись на Нікопольський районний територіальний центр комплектування та соціальної підтримки.

Не стало Пастухова Сергія Федоровича, пенсіонер Міністерства оборони України, в минулому – працівник Нікопольської міської ради.

У Нікополі помер майор запасу - ветеран АТО (фото)

Сергій Федорович народився 14 серпня 1956 року. У 1973 році закінчив Придніпровську середню школу, після цього працював на НЗФ та в листопаді 1974 року був призваний до лав Збройних Сил. У 1984 році закінчив Донецьке вище військово-політичне училище. Військову службу проходив на Далекосхідному військовому окрузі, в м. Будапешт та в червня 1992 року повернувся для проходження подальшої військової служби до в/ч А0593 м. Нікополь, де проходив службу до 2000 року.

З 2000 р. – пенсіонер Міністерства оборони України.

З 2001 по 2013 рік працював у Нікопольській міській раді.

В складні для країни часи, маючи високий рівень патріотизму, повернувся до лав Збройних Сил України. З 2015 року до 2018 року проходив військову службу у Нікопольському об’єднаному міському військовому комісаріаті. Брав безпосередню участь в антитерористичній операції.

Був нагороджений Міністерством оборони України медаллю «Ветеран служби».

Після звільнення з військової служби працював головним спеціалістом командування (соціологом) у Нікопольському об’єднаному міському територіальному центрі комплектування та соціальної підтримки.

Світла пам’ять Захиснику України! Співчуття рідним.

Нещодавно “NikopolNews” писав:

В Никополе внезапно умер участник АТО

В Никополе умер экс-начальник райотдела милиции (фото)

У Нікополі відкрили ще одну меморіальну дошку Захиснику України

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×