Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
212
212

У Нікополі продовжуються заняття з надання першої допомоги

У Нікополі продовжуються заняття з надання першої допомоги

У Нікополі продовжуються заняття з надання першої долікарської допомоги, повідомляє Nikopolnews, посилаючись на Нікопольську міську раду.

Перша допомога – це проведення найпростіших медичних заходів для порятунку життя, зменшення страждань потерпілого від надзвичайної ситуації і попередження розвитку можливих ускладнень. Професійно таку допомогу надають, звичайно ж, медики, але не завжди швидка допомога може прибути вчасно на місце події. Тому вміння кожного з нас надати першу необхідну долікарську допомогу постраждалим до прибуття служб порятунку може відіграти вирішальну роль у порятунку життя людини, – йдеться у повідомленні пресслужби НМР.

Центральна бібліотека та КП «Нікопольський центр первинної медико-санітарної допомоги» НМР продовжують заняття з надання першої долікарської допомоги та запрошують дорослих та підлітків прослухати та отримати корисні навички, які допоможуть не розгубитися у складній ситуації, навчитися правильно надати долікарську допомогу постраждалому або й врятувати життя.

Усіх бажаючих запрошують до Центральної бібліотеки міста (Шевченка, 180) щосуботи о 13.00.

У Нікополі продовжуються заняття з надання першої допомоги

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×