Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
7116
7116

Чому у Нікополі продуктові набори видають тільки в кінці місяця – відповідь мера

Чому у Нікополі продуктові набори видають тільки в кінці місяця – відповідь мера

Чому у Нікополі продуктові набори від ООН видають тільки в кінці місяця, а не протягом всього місяця? Таке питання задали міському голові Олександру Саюку в ході недавньої пресконференції, передає Nikopolnews.

За словами Олександра Саюка, гуманітарну допомогу починають видавати тоді, коли фонди завозять необхідну кількість харчових наборів, тому все залежить він них. Це можуть бути різні дати. У цьому місяці видача допомоги розпочалася 25 травня.

Олександр Саюк запевнив, що жодних проблем немає – усі бажаючі встигають отримати харчові набори, зокрема, завдяки досить великій кількості пунктів видачі. Якщо ж раптом так станеться, що будуть не встигати, то можна продовжити видачу у перших числах наступного місяця.

Нагадаємо, цього місяця 13 пунктів видачі продуктових наборів від ООН працювали і на вихідних. Вони відкриті до 31 травня включно. Час роботи – 8:00 до 15:00.

Що потрібно, аби отримати у Нікополі продуктові набори

Для отримання допомоги необхідно мати в наявності оригінали документів:

  • паспорт громадянина України,
  • реєстраційний номер облікової картки платника податків (ідентифікаційний код),
  • документ, або помітку в паспорті, що підтверджує реєстрацію місця проживання у Нікополі (прописка).

За осіб, які не в змозі особисто отримати гуманітарну допомогу її можуть отримати їх представники. Але лише за наявності документів, які підтверджують особу та документів того, на кого отримується гуманітарна допомога.

Ще новини Нікополя і району: Тисячі продуктових наборів, насіння, дрова, гігієна – потужну допомогу отримали мешканці Мирівської громади у квітні

Читайте також: Стала доступна нова гуманітарна допомога – як отримати

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×