Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
773
773

У Нікополі пройшла термінова нарада з приводу можливих бойових дій

В Никополе прошло срочное совещание по поводу возможных боевых действий

У Нікополі пройшла термінова нарада з приводу актуалізації протоколу дій на випадок надзвичайної ситуації викликаною бойовими діями чи техногенними аваріями, повідомляє Nikopolnews, посилаючись на сюжет пресслужби Нікопольської міської ради.

Нарада пройшла під головуванням очільника міста Олександра Саюка. У ній взяли участь командири військових частин і батальону територіальної оборони, заступники міського голови, керівництво відділу охорони здоров’я і медичних установ Нікополя, керівники поліції і ОСМД, голови громадських організацій ті інші.

У Нікополі пройшла термінова нарада з приводу можливих бойових дій

Враховуючи нинішню ситуацію в Україні, тема безпеки населення в умовах наростання напруження є на сьогодні ключовою. В ході наради у Нікополі обговорили алгоритми дій міських служб за різних варіантів розвитку ситуації та координацію всіх структур та підрозділів в умовах можливих надзвичайних ситуацій.

У Нікополі пройшла термінова нарада з приводу можливих бойових дій

Керівництво міста наразі робить все необхідне задля того, щоб убезпечити населення нашої громади від різного роду загроз, – запевняє влада.

У Нікополі пройшла термінова нарада з приводу можливих бойових дій: відео

Зазначимо, що до редакції Nikopolnews звертаються люди, які запитують, чому у Нікополі не проводиться робота з населенням на випадок надзвичайної ситуації. Де пересічному нікопольцю взяти план розташування «бомбосховищ» (особливо актуально для тих городян, які не користуються інтернетом), який чіткий алгоритм дій, чи є у місті курси з надання першої домедичної допомоги тощо. Сподіваємось, після наради влада активізує свою роботу у даному напрямку.

Нікопольцям розповіли правила поведінки у разі бойових дій

У Нікополі дев’ять учасників бойових дій на Донбасі отримали подяки і грамоти (фото)

 

 

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×