Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
299
299

У Нікополі пропонують провести незвичайну риболовлю-дуель

У Нікополі пропонують провести незвичайну риболовлю-дуель

У Нікополі пропонують провести незвичайні змагання з рибної ловлі. Незвичність полягає в тому, що вони проводяться у форматі дуелі. Про це розповів голова правління Нікопольської федерації риболовного спорту Сергій Горгіладзе, повідомляє Nikopolnews.

За його словами, Нікопольська федерація отримала пропозицію від керівництва фідерного напрямки Дніпропетровської обласної федерації риболовного спорту провести в Нікополі етап «Великого Кубка ФишДрим з фідеру 2022». Сергій Горгіладзе хоче отримати відгук від потенційних учасників на предмет доцільності такого заходу.

Формат кубка незвичайний, але досить цікавий, – каже Сергій Горгіладзе. – У подібних змаганнях беруть участь рибалки по всій Україні вже не один рік. Але чи буде це цікаво нікопольцям? Сергій Горгіладзе зазначає, що участь у турнірі безкоштовна.

Отже, в чому особливості змагань і які правила?

У Нікополі пропонують провести незвичайну риболовлю-дуель

Формат проведення Кубка:

  • Кубок проводиться у форматі дуелей.
  • Всі учасники, що зареєструвалися сліпим жеребкуванням. розбиваються на пари.
  • Учасники самостійно вибирають водойми для поєдинків і змагаються в терміни до відведеної кінцевої дати туру. На проведення дуелі дається 30 днів (поточний місяць). День і час також обираються учасниками за угодою. Учасники дуелі зобов’язані не менше ніж за три дні сповістити про місце, дату і час дуелі. Для того щоб всі бажаючі мали можливість спостерігати за ходом змагань. А також для того, щоб організатори мали можливість проконтролювати виконання даного положення.
  • У разі неможливості прийти до компромісу у виборі водойми, оргкомітет призначає такі обов’язкові водойми для дуелей: р. Дніпро, наб. Малиновського.
  • Використовувати прикормку, ліквиди, сухі добавки і атрактанти під час лову можна тільки виробництва компанії ФишДрим. Замішувати прикормку можна тільки на водоймі. Пачки з підгодовуванням розриваються на очах у опонента. Контроль за цим пунктом покладається на учасників дуелі, а також на організаторів змагань, які можуть приїхати і проконтролювати виконання всіх пунктів даного положення.
  • Починаючи з ¼ фіналу підгодовування буде надаватися Генеральним спонсором – компанією ФишДрим, і під час ловлі використовується тільки видана прикормка:

– 1/4 фіналу – 10 пачок прикормки на двох в кожній парі,

– 1/2 фіналу – 10 пачок прикормки на двох в кожній парі,

– Фінал – 20 пачок прикормки на двох.

  • Найменування прикормки визначає організатор Кубка у кожному регіоні.
  • Поєдинок складається з однієї дуелі.
  • Забороняється знаходження зареєстрованих учасників, які не беруть участь в дуелі, а так само сторонніх у зоні 5 метрів учасника/учасників дуелі, а також будь-яка допомога як практична, так і теоретична.
  • Забороняється лов зареєстрованим учасникам ближче 20 метрів від дуелянтів.
  • Якщо на водоймі збираються кілька пар дуелянтів, слід домовитися, щоб не заважати один одному.

Більш детально ознайомитись з правилами можна ТУТ

Залишати свої коментарі з приводу дати, участі, правил проведення турніру можна під постом Сергія Горгіладзе за цим ПОСИЛАННЯМ.

Скоро весна: названі незвичайні продукти для схуднення

Дитяча бібліотека в Нікополі надає послуги няні: що ще цікавого пропонує заклад (фото)

У Нікополі пройшов Всеукраїнський турнір з волейболу серед дівчат до 17 років

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×