Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1226
1226

У Нікополі школяр віддав 400 гривень своєї стипендії захисникам міста

В Никополе школьник отдал 400 гривен своей стипендии защитникам города

У Нікополі школяр віддав свою стипендію, яку він отримав за успіхи у навчанні, оборонцям міста. Цю зворушливу історію розповів ветеран АТО, волонтер Сергій Голтва, передає Nikopolnews.

Хлопчик розповів мамі про своє бажання віддати захисникам свою стипендію у розмірі 400 гривень і попросив її перерахувати кошти. А мама зв’язалася з теробороною.

Знайомтеся – це Михайло Шепотинник, учень 9-ї школи міста Нікополь. Він отримав стипендію “За успіхи у навчанні” (400 грн) і попросив маму перерахувати її на оборону Нікополя. Мама зв’язалася зі мною. Мене цей вчинок настільки сильно вразив, що захотілося хлопчику щось подарувати на пам’ять. Покопавшись у пам’яті, а потім в своїх речах, знайшов браслет з чергового забігу від Ніжки і доріжки “Захистимо Україну разом”, – розповідає Сергій Голтва.

У Нікополі школяр віддав 400 гривень своєї стипендії захисникам міста

Пізніше з’ясувалося, що у Михайла є дві сестрички. То ж, Сергій Голтва, як він каже «був змушений перекинути все в хаті до гори дригом, щоб кількість браслетів зросла до 3 штук». Знайшов.

В результаті на рахунок Форпост Нікополь надійшло 400 грн, а діти отримали пам’ятні символічні подарунки від Захисників.

Сергій Голтва від імені усіх Захисників дякує мамі дітей Маргариті Продан і школі № 9, де навчається Михайлик за патріотичне виховання.

У Нікополь прибув вантаж вартістю 600 тисяч гривень: гроші зібрали волонтери за кордоном

У Нікополі створили колцентр для бажаючих допомогти захисникам

«Як потрапити до Нікополя» — мешканцям міста приходять підозрілі повідомлення

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×