Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
309
309

У Нікополі школярі передали гостинці мешканцям притулку для тварин

В Никополе школьники передали гостинцы питомцам приюта для животных

У Нікополі школярі передали гостинці для тварин, які мешкають у притулку для бездомних собак «Шанс на життя». Зворушливою новиною поділилася волонтерка Олена Омельченко (Вошун), передає Nikopolnews.

Величезне спасибі учням гімназії №15, їх батькам, вчителям за людяність і доброту. Адже навчити цього дітей можна тільки на власному прикладі. Спасибі! Собачки дуже раді подарункам, – написала Олена Омельченко.

Нагадаємо, утримання собак у притулку – практично повністю на плечах волонтерів та небайдужих людей, які жертвують кошти і передають гостинці для тварин. Місто фінансує лише стерилізацію бездомних собак, а також їх утримання під час реабілітації.

Однак, практично щодня в притулок надходять нові мешканці, яких волонтери підбирають на вулицях – це, як правило, поранені, хворі або просто старенькі тварини, які не виживуть без допомоги людини. Особливо взимку. На їх лікування та харчування йде дуже багато коштів і сил.

 width=

В Никополе школьники передали гостинцы питомцам приюта для животных

А з лютого притулок залишиться без кашоварів, так як будуть звільнені охоронці, які зараз виконують і цю функцію. Тому від каші з м’ясом доведеться відмовитися. Завдяки пожертвам небайдужих вдалося закупити 700 кілограм сухого корму. Цього повинно вистачити на два тижні.

 width=

Якщо ви теж хочете допомогти притулку, реквізити нижче:

  • Карта Приватбанку 4731 2191 2423 8217. Одержувач Вошун Олена Іванівна
  • Карта Монобанку 5375 4114 0784 0979. Одержувач Вошун Олена Іванівна.
  • р/р UA61 305299 00000 26009050280108 в КБ ПриватБанк, МФО 305299, отримувач Благодійний фонд “Нікопольський притулок для тварин “Шанс на життя”, ЄДРПОУ 41469752

 width=

«Приємно до сліз»: діти з Марганцю передали подарунки мешканцям Нікопольського притулку для тварин

Притулок для собак у Нікополі залишиться без кашоварів: тварин переведуть на сухий корм. Потрібна допомога!

У Нікополі школярі створили креативні сумки-шопер і передали їх на благодійність

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×