Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1677
Без категорії
1677

У Нікополі стала мамою дівчина, яка втратила частину ноги в ДТП

В Никополе стала мамой

Це історія про те, що справжня любов перемагає ВСЕ. І про те, що щастя можливе навіть тоді, коли здається, що життя скінчилося. У Нікополі стала мамою дівчина, яка втратила частину ноги у моторошній ДТП із заводським автобусом! Про це розповіли у Громадській спілці «Нікопольці», передає Nikopolnews.

Мало хто з мешканців Нікополя не чув про аварію, яка сталася на початку січня 2020 року. Тоді за «горбатим» мостом зіштовхнулися автобус НЗФ і два легковики. Загинула одна людина з легковика. А багато пасажирів заводського автобусу отримали травми.

Найбільше постраждало молоде подружжя – Аліна і Стас Тимченки. Хлопець отримав струс мозку, а 21-річна дівчина – важку травму нижньої кінцівки. Частину ноги довелося ампутувати. Пізніше Аліні встановили протез.

Сурові випробування, що випали на долю Аліни і Стаса, не зломили молодих закоханих. Було важко, довелося пройти через стрес, лікування, реабілітацію. Прийняти нові реалії життя і звикати до них. Вчитися ходити. І вони впоралися. Разом.

У Нікополі стала мамою дівчина, яка втратила частину ноги в ДТП

А 23 грудня 2021 року у молодій родині сталася найщасливіша подія – народилася донечка!

У Нікополі стала мамою дівчина, яка втратила частину ноги в ДТП

Nikopolnews щиро радіє за Аліну і Стаса і вітає їх з народженням дитини. Вітаємо, бажаємо любові і щастя на довгі-довгі роки. Разом.

Як виглядає стара частина Нікополя ввечері під час дощу (фото)

У Нікополі сталася смертельна ДТП з автобусом НЗФ і легковиком (фото)

У Нікополі привітали із зимовими святами дітей загиблих воїнів (фото)

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×