Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
3896
3896

У Нікополі сталося вбивство через ревнощі

У Нікополі сталося вбивство через ревнощі

У Нікополі сталося вбивство через ревнощі, повідомляє Nikopolnews, посилаючись на Нікопольське районне управління поліції.

Поліцейські Нікополя затримали 33-річного місцевого жителя. Підозрюваний завдав знайомому численних ударів ногами та руками, внаслідок  яких потерпілий помер.

22 квітня до Нікопольського РУП надійшло повідомлення про те, що у квартирі виявлено труп 39-річного господаря із тілесними ушкодженнями.

Для з’ясування обставин на місце події виїхали співробітники поліції. Правоохоронці встановили, що смертельні тілесні ушкодження потерпілому завдав 33-річний знайомий, який прийшов в гості до господаря помешкання та побачив там свою дружину. Через ревнощі він побив чоловіка, а коли той втратив свідомість заволодів його майном, забрав жінку та втік.

Його затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

23 квітня слідчим за погодженням із прокуратурою зловмиснику повідомили про підозру за ч. 1 ст. 115 (вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років. Підозрюваному вже обрано запобіжний захід – тримання під вартою.

У Нікополі сталося жорстоке вбивство – чоловік зарубав напарника сокирою

Пробрався до будинку вночі: у Марганці скоєно розбійний напад на 30-річну жінку

У Нікополі поліцейські затримали трьох збувачів наркотиків, серед них дві жінки

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×