Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
2253
2253

[:ru]В Никополе стартовало голосование за участников квеста “Богдан&FEST”. Поддержите![:ua]У Нікополі стартувало голосування за учасників квесту “Богдан&FEST”. Підтримайте![:]

[:ru]В Никополе стартовало голосование за участников квеста "Богдан&FEST". Поддержите![:ua]У Нікополі стартувало голосування за учасників квесту "Богдан&FEST". Підтримайте![:]

[:ru]В Никополе завершился городской блогер-квест “Богдан&FEST”. Началось голосование за блогерские работы. Всех никопольчан приглашают принять в нем участие и вместе выбрать победителя, передает Nikopolnews ссылаясь на Управления гуманитарной политики Никопольского городского совета.

Напомним, в рамках квеста участники должны были выполнить различные задания и подготовить соответствующие итоговые ролики. Их работы размещена на странице Управления гуманитарной политики.

Победит работа, которая получит наибольшее количество “лайков”. Чтобы проголосовать, необходимо быть подписанным на страницу Управления.

Голосование продлится до 19 мая 2021 года, а 20 мая состоится церемония награждения.

Всем участникам подготовили поощрительные подарки.

Переходите по этой ССЫЛКЕ, подписывайтесь на страницу и голосуйте!

[:ru]В Никополе стартовало голосование за участников квеста "Богдан&FEST". Поддержите![:ua]У Нікополі стартувало голосування за учасників квесту "Богдан&FEST". Підтримайте![:][:ua]У Нікополі завершився міський блогер-квест “Богдан&FEST”. Розпочалося голосування за блогерські роботи. Усіх нікопольців запрошують взяти у ньому участь і разом обрати переможця, передає Nikopolnews, посилаючись на Управління гуманітарної політики Нікопольської міської ради.

Нагадаємо, в рамках квесту учасники повинні були виконати різноманітні завдання і підготувати відповідні ролики. Їх роботи розміщено на сторінці Управління гуманітарної політики.

Переможе робота, яка отримає найбільшу кількість “лайків”. Щоб проголосувати, обов’язково необхідно бути підписаним на сторінку Управління.

Голосування триватиме до 19 травня 2021 року, а 20 травня відбудеться церемонія нагородження.

Всім учасникам підготували заохочувальні подарунки.

Переходьте за ПОСИЛАННЯМ, підписуйтесь на сторінку і голосуйте!

[:ru]В Никополе стартовало голосование за участников квеста "Богдан&FEST". Поддержите![:ua]У Нікополі стартувало голосування за учасників квесту "Богдан&FEST". Підтримайте![:][:]

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×