Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
26019
26019

У Нікополі такого ніколи не було: молодь міста просить мешканців про підтримку

У Нікополі такого ніколи не було: молодь міста просить мешканців про підтримку

У Нікополі ніколи не було молодіжного центру. Питанням його створення почали займатися до початку повномасштабного вторгнення російських військ. На жаль, війна перевернула та зруйнувала плани та мрії багатьох…

Але Незламний Нікополь продовжує жити, а молодь мріяти! І наші думки навіть зараз про те, яким буде у майбутньому місто після закінчення війни та перемоги.

Не тільки мріємо, але і діємо!

Ініціативна група проекту «Молодіжний простір», мета якого створити у Нікополі ПЕРШИЙ Молодіжний центр (Youth Space) просить підтримки – перегляньте відео-презентацію проєкту та проголосуйте на сайті.
Проект було відібрано для проходження навчальної програми від Social Impact Award #SIA — це найбільший європейський соціально-бізнесовий інкубатор для молодих соціальних стартаперів від 14 до 30 років.
Ідея, з якою прийшли на конкурс – не просто започаткувати Молодіжний центр, але зробити його як соціальний бізнес у партнерстві з громадською організацією та навчальним закладом. Бо це єдиний шлях знайти кошти на фінансування такого центру у місті, що зараз під обстрілами і яке не може виділити гроші на молодіжний проект.

Ідея проєкту виникла у студентів металургійного фахового коледжу ще влітку  2021 року. Більш детальну розмову з Яковом Селяніновим про команду проєкту та про майбутні плани можете переглянути у статті «Молодь Нікополя: про що мріє під час війни і як планує допомагати відновлювати місто»

А якщо коротко, то Youth Space стане першим молодіжним простором/соціальним бізнесом в місті Нікополь та включатиме в себе: коворкінг, майданчик для подій, крамничку для хенд-мейд та арт-продаж речей, місцевих майстрів, навчальні програми Soft skills для молоді, студентів та учнів старших класів.

Але молодіжний соціальний бізнес – це в першу чергу, можливість для молоді вчитися бізнесу та стимул підтримувати активну діяльність центру.  І це набагато більше ніж просто бізнес – це створення спільноти однодумців навколо закладу, де важливі відносини та співпраця.

Тому вже зараз закликаємо відгукнутися та допомогти молодій команді – проголосувати, поширити серед друзів та знайомих, а хто зацікавився більше, то можете зв’язатися з командою через електрону пошту: Selianinovjakov@gmail.com або Telegram +380 95 519 75 31

Голосування триває до 3 жовтня. Посилання на сайт для голосування за проект Youth Space :

А нижче – відео-пояснення як проголосувати на сайті

З повагою і надією на підтримку, ініціативна група проекту «Молодіжний простір» 

Ще новини Нікополя: Ховалася в невеличкому погребі: у Нікополі облаштували шелтер для переселенців

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×