Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
5030
Без категорії
5030

У Нікополі у водія авто «Honda» вилучили зброю та наркотики

В Никополе у водителя

У Нікополі у водія авто «Honda» поліцейські вилучили зброю та наркотики, повідомляє пресслужба Нікопольського районного управління поліції, передає Nikopolnews.

Під час огляду поліцейські виявили в автомобілі пістолет з двома магазинами та набоями, а також сліп-пакети із кристалічною речовиною.

Подія сталася 28 листопада приблизно о 00.20  на проїжджій частині по вул. Сагайдачного в місті Нікополі. Водій автомобіля помітив патрульний автомобіль, після чого збільшив швидкість і почав тікати від поліцейських.

Правоохоронці наздогнали та зупинили транспортний засіб. Під час огляду, між сидіннями автівки вони виявили зброю, а в особистих речах водія – 13 сліп пакетів із наркотичною речовиною.  Все вилучене направили на експертизу. Після отримання результатів дослідження вирішуватиметься питання про вручення чоловіку повідомлення про підозру.

У Нікополі у водія авто «Honda» вилучили зброю та наркотики

У Нікополі у водія авто «Honda» вилучили зброю та наркотики

Правопорушником виявився 34-річний місцевий житель, раніше неодноразово засуджений за аналогічні злочини.

За даним фактом відкриті кримінальні провадження за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України (незаконне поводження зі зброєю та боєприпасами) та ч. 1 ст. 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Чоловіку загрожує до семи років позбавлення волі.

У Покрові затримали 19-річного хлопця за озброєний напад на магазин

Спецоперація у Нікополі: затримали членів злочинного угрупування, вилучили зброю і наркотики на понад 2 млн гривень

У Нікополі за замах на вбивство судитимуть чоловіка (фото)

 

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×