Купити квартиру в Дніпрі

Допомога українцям
242
242

У Нікополі відбудуться громадські обговорення щодо створення Генплану міста: хто може взяти участь

У Нікополі відбудуться громадські обговорення

26 вересня у Нікополі відбудуться громадські обговорення щодо створення Генерального плану місті.

Про це повідомили на офіційному сайті міської ради, передає Nikopolnews.

Наразі Виконавчий комітет Нікопольської міської ради працює над розробленням Генерального плану міста. Його розробником є – ТОВ «УКР-ГРУППРОЕКТ».

Генеральний план міста Нікополя розроблюється на підставі рішення міської ради  від 28.07.2023 року «Про розробку проєкту внесення змін до містобудівної документації «Генеральний план м. Нікополь Дніпропетровської області».

У Нікополі відбудуться громадські обговорення щодо створення Генплану міста

У Нікополі відбудуться громадські обговорення

В участі розроблення Генплану міста може взяти участь й громадськість, під час громадських обговорень.  До участі у них запрошуються всі мешканці міста.

«Відбір учасників буде здійснюватися відповідно до переліку основних заінтересованих сторін розвитку м. Нікополь із забезпеченням принципу пропорційного представництва ключових спільнот міста, представників заінтересованих сторін, а також органів місцевого самоврядування», йдеться у повідомленні.

Подати заявку на участь у громадських обговореннях можна за адресою:  м. Нікополь, вул. Електрометалургів, 3 та на e-mail: inform@nikopol-mrada.dp.gov.ua з 10 вересня по 23 вересня 2024 року. Форма заяви доступна за посиланням.

Ще новини Нікополя: Юні легкоатлетки з Нікополя взяли участь в чемпіонаті міста Дніпра

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×