Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1452
Без категорії
1452

У Нікополі відкривається THRASH на місці «Фуршету»

В Никополе открывается THRASH на месте «Фуршета»

У Нікополі відкривається THRASH по вулиці Шевченка, 69/1, в приміщенні, де колись знаходився магазин «Фуршет». Будівля довгий час простоювала, і ось тепер у нього спробують вдихнути нове життя. Про відкриття супермаркету Маркет Super THRASH! ТРАШ! (так офіційно звучить назва) повідомили на сторінці торговельної мережі, передає Nikopolnews.

Відкриття супермаркету – вже через тиждень, воно заплановано на 28 січня. В оголошенні зазначено, що час роботи – з 11:00 до 22:00. Поки неясно, такий графік буде завжди чи тільки в день відкриття.

Ми піклуємося про безпеку наших гостей, тому не забудь свою масочку – відкриття пройде з дотриманням карантинних обмежень, – звертає увагу відвідувачів адміністрація.

Маркет Super THRASH! ТРАШ! позиціонує себе як магазин формату супер цін на товари №1.

 width=

Кожен вівторок ми влаштовуємо #GastroАжіотаж і запускаємо круті знижки на ваші улюблені продукти, а в п’ятницю говоримо ‘Thanks God, it’s Friday!’ і оголошуємо добірку класних пропозицій на асортимент алкогольного відділу, – повідомляє компанія.

Торгова марка продуктових супермаркетів Маркет SuperTHRASH! ТРАШ! була заснована в 2016 році, вона належить українській компанії Fozzy Group (яка також володіє мережами «Сільпо», «Фора», Le Silpo). Перші 2 магазину мережі були відкриті в Харкові. Починала мережа як жорсткий дискаунтер, проте потім змінила формат.

«Обмежений асортимент дешевих продуктів не приносив ніякої додаткової цінності покупцям. Тому в 2019 році ми розширили асортимент, залишивши ціни низькими. Також почали відкривати магазини в новій концепції — стилі лофт», повідомляли в прес-службі Fozzy Group з посиланням на СЕО “Thrash! Траш’ Артема Безкоровайного.

Також у нових магазинах з’явилися зони: свіжої випічки, «їжа з собою», піца, кава, де продукти готують тут же в магазині. Змінилася і вивіска торгових точок з Thrash! на «Thrash! Траш». Раніше назву мережі частину відвідувачів читала як «треш» про що писали в соціальних мережах.

У «Thrash! Траш» вирішили зробити упор на товари українського виробництва і на товари власного імпорту.

«Ціни на імпортний товар порівнянні з українськими товарами. Наприклад, імпортне молоко без лактози на 10 гривень дорожче, ніж українське, а іспанське або французьке вино можна купити за ціною вітчизняного. Новий формат рітейлер позначає як «маркет super». «Точних аналогів у світі ми не знаємо», — уточнювали в Fozzy Group в 2019 році.

Також зазначалося, що цільова аудиторія «Thrash! Траш» — молода і економічно активна.

Зараз у мережі вже 80 торгових точок по всій Україні І це тільки початок, – говорять в компанії.

В Никополе открывается THRASH на месте «Фуршета»

В Нікополі відкривається THRASH на місці «Фуршету»

У Нікополі відкрився супермаркет «Пюре» – який асортимент і ціни (фото)

Акції «Варусе» Нікополя з 20 по 26 січня

Акції в АТБ з 19 по 25 січня у Нікополі

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×