Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
3037
3037

У Нікополі внаслідок обстрілів понівечено 2471 об’єкт: яка ситуація з відновленням

У Нікополі внаслідок обстрілів понівечено 2471 об’єкт: яка ситуація з відновленням

У Нікополі внаслідок ворожих обстрілів за шість з половиною місяців терору пошкоджено або зруйновано 2471 об’єкт. Про це розповів міський голова Олександр Саюк під час прес-конференції. Також він проінформував про ситуацію з відновленням, передає Nikopolnews.

Олександр Саюк зазначив, що останнім часом Нікополю вдалося трохи видихнути. Обстріли є, але без руйнувань і поранених.

Але ж ніхто не знає, що буде далі. І за весь час руйнівних атак росіяни встигли накоїти великої біди.

Міський голова сказав, що відновити усі постраждалі об’єкти, звісно, не вдалося. А от основні роботи, як то латання дахів і затуляння вікон, – практично завершені. Деякі об’єкти довелося «законсервувати» – до проведення експертиз і капітальних ремонтів у подальшому.

Наразі у нас більш-менш стабільна ситуація, ми підтягнули роботу, – сказав мер

Він також наголосив, що за власні кошти Нікополь ніколи не відновить зруйноване. Система відновлення буде проходити на державному рівні. Зараз вона тільки вибудовується. Триває збір інформації про пошкодження. Ці дані реєструються в електронному вигляді.

Тож, якщо ви ще не звернулися до влади з приводу свого пошкодженого або зруйнованого майна, не складено відповідний акт, не зволікайте з цим, аби і ваші дані було внесено до реєстру, – порадив нікопольцям Олександр Саюк

Про руйнування і відновлення об’єктів у Нікополі розповів Олександр Саюк:відео

Прес-конференція міського голови Нікополя Олександра Саюка 26 січня 2023р.Прес-конференція міського голови Нікополя Олександра Саюка 26 січня 2023р.

В Уряді хочуть підвищити тарифи на комуналку – названо причину

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×