Купити квартиру в Дніпрі

Допомога українцям
941
941

У Нікополі внаслідок обстрілу було знеструмлено підстанцію

У Нікополі внаслідок обстрілу було знеструмлено підстанцію

У Нікополі внаслідок обстрілу було знеструмлено підстанцію. Про це 7 липня повідомили у Міненерго.

У Міненерго зазначили, що енергетики вже заживили місто, передає Nikopolnews.

У Нікополі внаслідок обстрілу було знеструмлено підстанцію

На Дніпропетровщині внаслідок обстрілу м. Нікополь було знеструмлено підстанцію. Відключилися побутові споживачі, водоканал та лікарня. Усіх споживачів заживлено, – йдеться у повідомленні

Яка ситуація в енергосистемі сьогодні

Яка ситуація в енергосистемі сьогодні

Генерація, споживання

Вчора у денні години через сонячну погоду для недопущення перевантаження мереж обмежувалося виробництво електроенергії з ВДЕ в західних регіонах України.

Також у південних та західних регіонах погодинні обмеження не застосовувалися до 18 години.

Водночас у Харківській області після обстрілу для недопущення перевантаження мережі протягом кількох годин застосовувалися аварійні відключення.

Застосування обмежень для ВДЕ можливе і сьогодні.

Сьогодні графіки погодинних відключень вже діяли з 0:00 до 7:00. Також їхнє застосування планується з 16:00 до 24:00.

Звертаємо увагу, що основна причина обмежень – атаки ворога на енергетичну інфраструктуру та негативні наслідки цих атак, – йдеться у повідомленні

Наслідки обстрілів

Херсонська область

У м. Херсон внаслідок ворожого обстрілу пошкоджено будівлю оператора системи розподілу – зазнали ушкоджень стіни та вікна. На щастя, без постраждалих.

У м. Херсон залишаються знеструмленими через бойові дії 2686 точок обліку. В області після вечірніх та нічних обстрілів залишилися без світла 2387 абонентів у 5 населених пунктах. Усього в області без електропостачання залишаються 50 населених пунктів (28,2 тисячі абонентів).

Сумська область

Енергетики заживили понад 100 тисяч абонентів у 348 населених пунктах, які минулої доби знеструмлювалися через ворожу атаку на енергооб’єкт. Через ворожі обстріли залишаються без світла 3947 абонентів у 59 населених пунктах.

Донецька область

Через ворожі обстріли минулої доби було знеструмлено 8,1 тисячі абонентів у 6 населених пунктах. Енергетики заживили 14,7 тисячі абонентів у 11 населених пунктах. На ранок залишаються без напруги 123 населених пункти, загалом – 79,4 тисячі абонентів.

Запорізька область

Через бойові дії знеструмлювалися 40 абонентів. На ранок усіх споживачів заживлено. Залишається без електропостачання 3731 абонент у 51 населеному пункті – усі через бойові дії.

Харківська область

Вночі через бойові дії було знеструмлено 1449 абонентів, тривають відновлювальні роботи. Загалом знеструмлено 38,8 тисячі абонентів.

Чернігівська область

Внаслідок бойових дій залишаються знеструмленими 1540 абонентів у 26 населених пунктах.

Стан мереж

Вчора відключалась високовольтна повітряна лінія, що з’єднує енергосистеми України та Молдови. Причина – коротке замикання, що сталося на території України. лінію увімкнено в роботу.

Імпорт/експорт

На поточну добу прогнозується імпорт електроенергії – 33 242 МВт*год. Експорту не передбачається.

Ще новини Нікополя: Тарифи на комуналку у Нікополі за червень 2024 року

To Top
Пошук
e-mail
Важливі
Новини
Lite
Отримати допомогу