Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
2655
2655

«Хлопці там гинуть, а ми сидимо» – у Нікополі водій автобуса записався до «Гвардії наступу»

«Хлопці там гинуть, а ми сидимо» - у Нікополі водій автобуса записався до «Гвардії наступу»

У Нікополі водій автобуса записався до «Гвардії наступу». Відповідне відео оприлюднив начальник Нікопольської РВА Євген Євтушенко, передає Nikopolnews

Валерій Клоков, який до теперішнього часу працював водієм автобуса, каже, що початку війни неодноразово звертався до військкомату, але його чомусь не брали до армії. Тому щойно дізнався про набір до «Гвардії наступу», одразу ж звернувся до Нікопольського центру надання адміністративних послуг.

«Набридло усе, хлопці там гинуть, а ми тут сидимо», – зазначає Валерій

Він ще не знає до якої штурмової бригади буде зарахований, але твердо впевнений, що сьогодні «Гвардія наступу» – це дієва ініціатива, котра ще швидше наблизить нашу ПЕРЕМОГУ.

Як у Нікополі і районі записатися до «Гвардії наступу»

Спілкування із добровольцями та запис у нові підрозділи відбувається у центрі надання адміністративних послуг за адресою м. Нікополь, вул. Електрометалургів, 3, (графік роботи: понеділок-субота з 8:00 до 17:00).

Долучитися до «Гвардії наступу» можна також онлайн, заповнивши заявку на сайті https://storm.mvs.gov.ua/

Набір кандидатів до штурмової бригади Національної поліції України «Лють» проводиться щоденно у Нікопольському районному управлінні поліції та відділеннях РУП у м. Покров, м. Марганець та смт. Томаківка.

Отримати консультацію можна за телефоном 099 157 49 55 та 0991574969.

або на сайті Національної поліції України в “Системі відбору кадрів для Національної поліції України” https://nabir.np.gov.ua

Ще новини Нікополя:

Читайте також:

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×