Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
3569
3569

«У Нікополі ворог поцілив по мережі водопостачання, мій Офіс тримає це на контролі» – Зеленський

«У Нікополі ворог поцілив по мережі водопостачання, мій Офіс тримає це на контролі» - Зеленський

У Нікополі ворог знову пошкодив критичну інфраструктуру 22 листопада. Володимир Зеленський у своєму Телеграм-каналі відреагував на це, передає Nikopolnews.

Зеленський заявив, що в ході щоденного селектору отримав звіти про ситуацію на полі бою, а також про наслідки обстрілів мирних населених пунктів.

Отримав звіти щодо ліквідації наслідків обстрілів цивільної інфраструктури в Херсоні, Бериславі, Нікополі. У Нікополі, зокрема, ворог поцілив по мережі водопостачання. Служби працюють над відновленням подачі води людям. Мій Офіс тримає це на контролі, – написав президент

Також він розповів, що отримав інформацію щодо надходження боєприпасів, техніки, обладнання, розподіл між бригадами. Зведення щодо ситуації на полі бою.

Складна погода, складна оборона на Лиманському, Бахмутському, Донецькому та Авдіївському напрямках. Наступальні дії на півдні, – констатував Зеленський

Заслухав президент і інформацію від розвідок стосовно деяких міжнародних подій, а також планів ворога. Зеленський каже, що армія РФ на цьому етапі зробила зеків основним джерелом поповнення втрат на полі бою.

За його словами, хороші результати демонструє чорноморський «зерновий коридор». Останні дні були рекордними за обсягами перевезених вантажів.

«У Нікополі ворог поцілив по мережі водопостачання, мій Офіс тримає це на контролі» - Зеленський

Нагадаємо, раніше мешканців Нікополя закликали терміново набрати воду. А також заявили, що для відновлення водопостачання потрібні час і безпечні умови. При цьому деякі мешканці кажуть, що у них вода зникла ще до цих повідомлень.

Ще новини Нікополя: Будівництво водогону: на ділянці Марганець–Нікополь–Покров монтуються камери обслуговування

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×