Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
7769
7769

У Нікополі ворожі снаряди зруйнували будинки священика і волонтера

У Нікополі ворожі снаряди знищили будинки священика і волонтера

У Нікополі ворожі снаряди руйнують все більше будинків і квартир пересічних містян. Люди залишаються, у кращому випадку, з побитими вікнами чи з посіченими уламками парканами і стінами, а у гіршому – зовсім без житла.

Нещодавно Nikopolnews повідомляв про те, що під час обстрілу постраждав будинок відомої у Нікополі фотохудожниці Тетяни Ревви. Її дім “асвабаділі” від даху. Ми зверталися з проханням підтримати її. І жінка отримала суттєву підтримку від небайдужих, за що щиро дякує кожному, хто відгукнувся.

На жаль, деяким іншим нікопольцям не пощастило ще більше. Вони фактично залишилися зовсім без житла. Серед них – волонтер Андрій Чермошенцев та священик Віктор Хлонь.

Про їх біду написали у Фейсбуці друзі, які просять про допомогу.

Мої добрі люди! Щойно мій друг і соратник – Андрій Чермошенцев повідомив страшну новину: у результаті нічного обстрілу Нікополя його будинок згорів! Родина залишилася без даху над головою. Я дуже прошу відгукнутися небайдужих. Давайте підтримаємо людину – волонтера, яка сама віддавала всі сили на підтримку ЗСУ з 2014 року! – звернулася вчора, 22 серпня, до земляків Вікторія Шевченко, теж відома у Нікополі волонтерка.

У Нікополі ворожі снаряди зруйнували будинки священика і волонтера

У Нікополі ворожі снаряди зруйнували будинки священика і волонтера

Реквізити для допомоги Андрію Чермошенцеву:

  • 4731 2196 4729 2089

Також 22 серпня залишився без житла священик.

У Нікополі фашистські окупанти розбомбили будинок військового капелана Віктор Хлонь Хто матиме можливість матеріально підтримати отця будемо щиро вдячні за допомогу, – написав благочинний церков ПЦУ Нікополя і району ігумен Меркурій (Скороход).

У Нікополі ворожі снаряди зруйнували будинки священика і волонтера

Реквізити для допомоги отцю Віктору:

  • 4731 2196 0033 1536

Дякуємо заздалегідь усім небайдужим!

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×