Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
447
447

У Нікополі 27-річний чоловік викрав мотоцикл і сховав його у напівзруйнованому будинку

У Нікополі 27-річний чоловік викрав мотоцикл і сховав його у напівзруйнованому будинку

У Нікополі 27-річний чоловік викрав мотоцикл і сховав його у напівзруйнованому будинку. Злочин стався ще 25 березня, але тільки зараз крадію повідомили про підозру. Про це інформує поліція, передає Nikopolnews.

За незаконне заволодіння транспортним засобом слідчі Нікополя повідомили про підозру 27-річному містянину.

Злочин стався 25 березня близько 16.10 біля одного з будинків по вулиці Першотравневій. Власник залишив мотоцикл біля аптеки та здійснював покупки, а коли через декілька хвилин повернувся – транспортного засобу вже не виявив. Про подію наступного дня повідомив до поліції.

Оперативники районного управління поліції почали пошуки крадія та мотоцикла. Поліцейські встановили, що злочин скоїв 27-річний житель міста Нікополь. Викрадений мототранспорт фігурант заховав в напівзруйнованому будинку та наступного дня намагався його продати. Майно вилучили та повернули власнику.

5 вересня слідчі повідомили чоловіку про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання за злочин – до 5 років позбавлення волі. Триває досудове розслідування.

Ще новини НІкополя: У Нікополі 34-річний чоловік вкрав мобільний телефон

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×