Купити квартиру в Дніпрі

Допомога українцям
896
896

У Нікополі облаштували пологовий зал у бомбосховищі

У Нікополі облаштували пологовий зал у бомбосховищі

У Нікополі облаштували пологовий зал у бомбосховищі пологового будинку. Про це йдеться у сюжеті Нікопольської міської ради, передає Nikopolnews.

У спеціально облаштованому приміщенні під землею можуть перебувати вагітні і мами з новонародженими малюками. Встановили ліжка, зробили запас питної води. Є туалетна кімната. Також тут облаштували повноцінний пологовий зал на два ліжка. Є навіть реанімаційний столик для новонароджених і можливість проводити операції.

Зазначається, що пологовий будинок у Нікополі працює у штатному режимі. За час війни тут народилося 144 малюка – 75 хлопчиків і 69 дівчаток. Під час сигналу тривоги у пологовому залі під землею з’явилися на світ шестеро малят.

У Нікополі облаштували пологовий зал у бомбосховищі

Народжують у пологовому будинку Нікополя не тільки мешканки міста і району, а і жінки, які були вимушені переїхати до нас із гарячих точок. Породіллі знаходяться у комфортних умовах та забезпечені усім необхідним.

Пологовий будинок отримує гуманітарну допомогу. Якщо у жінки немає серветок, пелюшок чи інших речей, необхідне на перший час їй надається.

Детальніше дивіться у сюжеті:

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×