Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
1146
1146

День на Дніпропетровщині пройшов тихо, у Нікополі загроза артобстрілу – на «тому березі» спалахи

День на Дніпропетровщині пройшов тихо, у Нікополі загроза артобстрілу – на «тому березі» спалахи

День 12 березня на Дніпропетровщині пройшов тихо, а у Нікополі загроза артобстрілу, оголошена увечері. Вона стосується й інших населених пунктів на березі Каховського водосховища, передає Nikopolnews.

Недільний день на Дніпропетровщині – з тривогами але без обстрілів. Завдяки неймовірним зусиллям наших захисників і захисниць. Мирного, тихого й затишного вечора! Завтра з новими силами всі разом куватимемо нашу Перемогу, – написав начальник Дніпро ОВА Сергій Лисак

У Нікополі та інших прибережних територіях району о 20:15 оголосили тривогу через загрозу артобстрілу. Начальник Нікопольської РВА Євген Євтушенко повідомив про активність ворожої артилерії.

У Нікополі загроза артобстрілу – на «тому березі» спалахи

Трохи згодом у моніторинговому Телеграм-каналі Непосредственно Gachi прокоментували, що поки що обстрілу не було. Пара спалахів на протилежному березі – швидше за все, робота наших, а можливо, росіяни влаштовують провокації. Але слід перебувати в укриттях.

День на Дніпропетровщині пройшов тихо, у Нікополі загроза артобстрілу – на «тому березі» спалахи

Ймовірно, загроза триватиме вже до ранку.

День в громадах району минув без обстрілів та надзвичайних ситуацій. Нагадую, що тиша під час війни є оманливою. Ворог, поки що, знаходиться на протилежному березі Каховського водосховища. Прошу жителів прибережних територій провести ніч в сховищі, або скористатися правилом двох стін. Щиро бажаю вам тихої ночі, а ворогам справедливого покарання.

– написав Євген Євтушенко

Він також зазначив, що попереду новий тиждень. Влада району планує допомагати військовим, сприяти надходженню в громади гуманітарної допомоги, співпрацювати з ОМС та посилювати обороноздатність району.

Знаю, що багато з вас будуть виконувати схожі завдання. Бажаю успіху в добрих починаннях! – додав начальник РВА

Нагадаємо, сьогодні рівно 8 місяців, як ворог систематично обстрілює Нікополь і район.

Ще новини Нікополя і району:

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×