Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
576
576

У Нікополі закінчили видавати гуманітарну допомогу за березень (відео)

У Нікополі

У Нікополі закінчили видавати гуманітарну допомогу за березень. Повідомляє Nikopolnews з посиланням на повідомлення Нікопольської міської ради.

9-й місяць Нікополь живе під постійними обстрілами російських військ. Тому підтримка мешканців міста є життєво необхідною. Нікопольська міська рада постійно співпрацює з Всеукраїнськими та міжнародними благодійними організаціями, щоб залучати до міста гуманітарну допомогу. Так, в рамках співпраці нікопольської міської ради з волонтерською платформою «СпівДія» нікопольці вже другий місяць отримують продуктові набори від всесвітньої продовольчої програми ООН «World food program».

Для зручності мешканців видача продуктових наборів була організована у 14 пунктах, які працювали у різних районах міста 6 днів на тиждень. В перші дні у них спостерігалися черги. Але потім ажіотаж пройшов і черг майже не стало. Протягом березня вищезгадану гуманітарну допомогу отримали 51 340 мешканців Нікополя, що опинилися у складних життєвих обставинах. Детальніше дивіться у сюжеті міської ради.

У Нікополі закінчили видавати гуманітарну допомогу за березень: відео

У Нікополі закінчили видавати гуманітарну допомогу за березеньУ Нікополі закінчили видавати гуманітарну допомогу за березень

 

 

Ще новини Нікополя: Тарифи на комуналку у Нікополі за березень. Важливо вчасно передавати показання!

Читайте також: Стало відомо, чи повинні українці декларувати виплати ВПО

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×