Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
141
141

У Нікополі затримали 37-річного квартирного крадія-рецидивіста

В Никополе задержали 37-летнего квартирного вора-рецидивиста

У Нікополі затримали 37-річного чоловіка, якого підозрюють у скоєнні восьми квартирних крадіжок, повідомляє Nikopolnews, посилаючись на Національну поліцію у Дніпропетровській області.

Крім цих фактів, підозрюваного перевіряють на причетність до аналогічних майнових злочинів, що сталися на території міста.

Як встановили поліцейські, крадій віджимав вікна та балконні двері й проникав до приміщень, розташованих на перших поверхах будинків. З осель викрадав побутову техніку й електроінструмент. У такий спосіб протягом  двох останніх місяців  він вчинив вісім крадіжок.

Поліцейські з’ясували, що до злочинів причетний 37-річний місцевий мешканець, який раніше вже притягався до кримінальної відповідальності за крадіжки.

Правоохоронці частково розшукали та повернули власникам викрадене майно.

21 лютого слідчим за погодженням з окружною прокуратурою злодію оголосили про підозру за ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років. Наразі вирішується питання про обрання чоловіку запобіжного заходу.

У Покрові затримали 19-річного хлопця за озброєний напад на магазин

На Запоріжжі затримали 30-річного злочинця із Нікополя

У Нікополі чоловік обікрав мінімум 8 квартир: до осель проникав через балкони та вікна

To Top
Ще новини ⬇
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×