Купити квартиру в Дніпрі

Допомога українцям
2817
2817

У Нікополі жінка покусала на вулиці 15-річного підлітка

У Нікополі жінка покусала на вулиці 15-річного підлітка

У Нікополі жінка покусала на вулиці 15-річного підлітка. Про це розповіла лікарка «швидкої допомоги» Валентина Марченко.

Інформує Nikopolnews.

За словами Валентини Марченко, минулого вихідного дня на Нікопольську СЕМД надійшов виклик з причиною – укушена рана шиї у 15-літнього хлопця. На виклик виїхала фельдшерська бригада в складі фельдшера Валентини Колесник та водія Келембета Владислава.

У Нікополі жінка покусала на вулиці 15-річного підлітка

У Нікополі жінка покусала підлітка

На місці фельдшер застала 15-річного підлітка, його маму в збудженому стані та наряд поліції. У хлопця були дві укушені рани – одна в ділянці шиї, друга в ділянці плеча, на місцях укусів – сліди від зубів, підшкірні гематоми і місцями – невеличкі ранки, навколо ран – кров.

Зі слів потерпілого – він гуляв з хлопцями на вулиці, коли до них підійшла якась нетвереза жінка і почала з ними сваритися. Він щось відповів їй, а жінка, не довго думаючи, підбігла до хлопця ззаду і схопила зубами спочатку за шию, прокусила до крові, а потім – за руку в ділянці нижньої третини плеча, також прокусила шкіру і втекла.

Юнак побіг додому, його мама дуже розхвилювалася, викликала екстрену медичну допомогу і поліцію.

Фельдшер ретельно промила рани, провела первинну хірургічну обробку їх, обробила дезінфекційним розчином, наклала асептичні пов’язки.

Від запропонованої госпіталізації потерпілий відмовився, фельдшер взяла з нього обіцянку звернутися до сімейного лікаря.

Бригада ЕМД виконала свою роботу на «відмінно», за що їй велика подяка, далі робота поліції.  Проте дивує те, що люди, не дивлячись на те, що в країні і так багато горя та нещастя пов’язаних з війною, шукають собі різних пригод, підігріваючи себе алкоголем, – написала Валентина Марченко

Ще новини Нікополя: Жінка лежала на дорозі, а навколо все іскрило: медики розповіли, як у Нікополі рятували постраждалих від обстрілу

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×