Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
521
521

У Нікополі знесуть 48 аварійних дерев – міськрада

У Нікополі знесуть 48 аварійних дерев – міськрада

У Нікополі на прохання ДТЕК знесуть аварійні дерева. Про це інформує пресслужба Нікопольської міської ради, передає Nikopolnews.

Нікопольська міська рада отримала звернення від компанії ДТЕК щодо згоди на обстеження 48 тополь, які знаходиться в охоронних зонах електричних мереж по вулиці Першотравневій (до перехрестя з вулицею Рижикова) для видалення, оскільки ці дерева несуть загрозу у забезпеченні надійного та безперебійного електропостачання для мешканців Нікополя, – йдеться у повідомленні пресслкжби НМР 18 жовтня.

Постійно діюча комісія з обстеження зелених насаджень м.Нікополя провела огляд дерев. Після обстеження комісія дозволила видалення аварійних, сухих, фаутних дерев у відповідності до пункту 7  Постанови КМУ від.01.08.2006 №1045 «Про затвердження Порядку видалення дерев, кущів, газонів і квітників у населених пунктах», стан зелених насаджень загрожує життю, здоров’ю та майну громадян та у відповідності з Правилами охорони електричних мереж, затверджених  Постановою КМУ від 04.03.1997 №209 для ПС-6-10-35-150 кВ, 220 кВ у кількості 48 дерев з викорчовуванням пнів.

Зазначається, що дерева сухі, аварійні пошкоджені, підірвана коренева система, мають нахил понад 30% від вертикальної осі стовбуру, наявність дупел, відшарування кори, всихаюча верхівка, ураження грибами та шкідливими організмами, що може призвести до падіння дерев та аварійної ситуації.

Роботи по видаленню аварійних дерев проходитимуть  19, 25 та 28 жовтня 2022 року. Під час проведення робіт, задля безпеки працівників, електромережі  будуть тимчасово знеструмлюватися.

У Нікополі відключать світло 19 жовтня на 39 вулицях: список

 

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×