Купити квартиру в Дніпрі

Допомога населенню
5681
5681

У Нововоронцовці росіяни вбили вчительку від Бога, яку любили всі діти

У Нововоронцовці росіяни вбили вчительку від Бога, яку любили всі діти

Ворожа агресія продовжує забирати життя мирних українців. У Нововоронцовці росіяни вбили вчительку від Бога, яку любили всі діти. Жінка ховалася від обстрілів у погребі, але, на жаль, її це не врятувало. Про трагедію розповіла у Фейсбуці колишня учениця загиблої Grabova Juli, передає Nikopolnews.

Учора росіяни вбили мою класну керівницю. Вбили, заваливши у погребі власної хати. Вбили людину, яка усе своє життя присвятила вихованню дітей. Вбили Вчителя, яка для сотень своїх вихованців була Світлом, Відкриттям і Поштовхом, – йдеться у дописі від 11 серпня.

За словами колишньої учениці, Раїса Петрівна Жовтоног вчила любити людей, любити рідний край, завжди намагатися зробити на один крок більше, вивчити на один вірш більше, встигнути на одну справу більше.

З нею ми ставили свої перші сценки, писали перші сценарії, організовували перші вечори і дискотеки, ходити у перші походи і їздили на помідори. З нею можна було поговорити про все на світі. Вона знала про наші «перші кохання» і вміла підбирати слова для знеболення перших «сердечних ран». Вона була Другом. Вона відкрила для нас світ французької мови. І скільки ж разів у житті мені таки знадобилися ці знання!!! Навіть зовсім нещодавно, коли ми робили свою «Французьку весну» на Першому Західному. Без Раїси Петрівни цього телепроєкту не було б. Скільки разів я подумки і словесно казала «Мерсі боку, ма шер!» Казала своїй вчительці. Людині, яку учора вбили росіяни. Вбили, заваливши у погребі власної хати, – написала Юлія.

Вона також оприлюднила фото зруйнованих шікл у Нововоронцовці.

У Нововоронцовці росіяни вбили вчительку від Бога, яку любили всі діти У Нововоронцовці росіяни вбили вчительку від Бога, яку любили всі діти

Нагадаємо, селище міського типу Нововоронцовка знаходиться на півночі Херсонщини, недалеко від кордону з Дніпропетровщиною. Йому вдалося уникнути російської окупації, але загарбники постійно обстрілюють Нововоронцовку і села навколо неї.

Світла пам’ять усім загиблим від рук ворога українцям!

Росіяни завдали ракетного удару по Нововоронцовці 21 липня

To Top
Розділи
Назад
Важливі
Новини
Lite
Допо-га
×